(foto) Jurassic World 3 are un nume oficial. Filmările pentru al șaselea film au început în Canada

jurassic-world-fallen-kingdom2

Jurassic World 3” are un nume oficial. Regizorul Colin Trevorrow a anunțat pe Instagram ca sequel-ul cu dinozauri va intra în cinematografe cu denumirea „Jurassic World: Dominion”.

Filmările pentru cel de-al șaselea film „Jurassic Park” au început în Canada: „Ziua 1 #JurassicWorld”, a scris Colin lângă fotografia distribuită pe Instagram.

Pelicula reprezintă a doua continuare a „Jurassic World„ și al șaselea film al francizei. Va fi lansat în iunie 2021 și va continua filmul „Jurassic World: Fallen Kingdom” din 2018.

British Columbia va servi drept locație pentru filmări, dar și Malta, inclusiv Valletta, Buckinghamshire din Marea Britanie și O’ahu din Hawaii.

În ceea ce privește distribuția, actorii Laura Dern, Sam Neill și Jeff Goldblum vor juca alături de Bryce Dallas Howard și Chris Pratt.

Goldblum va fi Dr. Ian Malcolm pentru a patra oară, iar recent acesta a declarat că abia așteaptă să se reîntoarcă pe platourile de filmare alături de starurile din „Jurassic Park”, Neill și Dern.

Trevorrow, 43 ani, a recunoscut că mereu și-a dorit să includă actorii din distribuția originală în aceasta trilogie, dar atunci nu exisă un motiv logic pentru care să-i aducă înapoi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente