Record absolut la UTM: peste 800 de elevi participă la cursurile gratuite pentru BAC

utm

Fiecare sâmbătă este zi de pregătire pentru bacalaureat la Universitatea Tehnică a Moldovei. Campusurile academice Râșcani și Botanica ale UTM mișună din nou de liceenii dornici să presteze un nivel de cunoștințe admirabil la examenele maturității.

Sâmbăta din 22 februarie a fost cea de-a doua sâmbătă de cursuri organizate de UTM în vederea pregătirii pentru examenele de bacalaureat și deja resimțim o creștere dinamică a interesului elevilor din licee și centrele de excelență pentru această ofertă.

„Astăzi, aria cursurilor gratuite s-a extins, acoperind și solicitările la disciplina informatică. În plus, timp de o săptămână de la demarare, interesul pentru cursuri a crescut considerabil, astfel încât numărul total al elevilor care le frecventează depășește deja cifra de 800”, a declarat Radu Melnic, directorul Centrului Universitar de Informare și Ghidare în Carieră al UTM, Radu Melnic.

Cursurile au demarat pe 15 februarie 2020 și se desfășoară în fiecare sâmbătă, în blocurile de studii ale UTM. Elevii pot parcurge planul de studiu și subiectele pentru următoarele discipline de studiu: matematică, informatică, fizică și desen artistic.

Programul de pregătire pentru examenele de bacalaureat se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de UTM pentru a crește reușita absolvenților de liceu. Prin dedicația și profesionalismul profesorilor săi, UTM dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către absolvenții din țară, dar și să motiveze elevii din clasele gimnaziale să studieze și să îndrăgească obiectele STEM.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente