„Se întâmplă.” Serialul Friends revine după aproape 16 ani de pauză

friends
Foto: Yahoo News

Serialul „Friends” va fi reluat după aproape 16 ani. Anunțul a fost făcut vineri pe pagina oficială de Instagram a serialului. Distribuția completă, formată din Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry, se va reuni în mai 2020.

Acesta va fi filmat pe scenariul sonor original folosit pentru a filma „Friends”, etapa 24, a studioului Warner Bros. din Burbank, California, așa cum a fost raportat vineri de site-ul celor de la CNET TV Guide. Deocamdată nu se cunoaște dacă va fi doar un episod sau un sezon întreg, transmite cnet.com.

„Se întâmplă…”, au postat Aniston, Cox, Kudrow, Perry și Schwimmer pe Instagram vineri după-amiază, alături de o poză cu cele șase stele (LeBlanc a postat aceeași legendă, dar pe o imagine a distribuției lui M.A.S.H.).

https://www.instagram.com/p/B82E9atHyM4/?utm_source=ig_web_copy_link

Potrivit The Wall Street Journal, fiecare dintre cei şase actori va primi o sumă cuprinsă între 2,25 şi 2,5 milioane de dolari. Pe de altă parte, platforma Deadline a raportat o sumă între 3 şi 4 milioane de dolari. În proiect ar fi implicaţi şi creatorii sitcomului, David Crane şi Marta Kauffman, potrivit The Hollywood Reporter.

Serialul „Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Serialul va fi disponibil în întregime pe platforma HBO Max, care va fi lansată în aprilie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente