Facebook lansează o nouă aplicație pentru utilizatorii cu pasiuni diferite. Pe Hobbi, oamenii pot publica fotografii legate de activitatea lor

img

Hobbi este produsul NPE Team, divizie din cadrul Facebook, care are rolul de a crea servicii şi aplicaţii noi pentru a vedea ce prinde la utilizatori în zona de socializare. Este o aplicaţie prin care utilizatorii ar trebui să-şi documenteze pasiunile, fie că este vorba de gătit, grădinărit, desen sau altceva şi să facă asta publicând poze şi filmări.

În această fază, Hobbi are doar funcţii de editare şi organizare a conţinutului. Este lipsită de alte facilităţi sociale, dincolo de opţiunea Share, care trimite creaţiile pe Facebook sau alte reţele.

Inclusiv opţiunile de editare sunt foarte simple, existând mai puţine instrumente decât la funcţia Story din Instagram, spre exemplu, scrie a1.ro.

Coincidenţă sau nu, Facebook lansează Hobbi la mai puţin de o lună după ce Google a lansat o aplicaţie numită Tangi, care vizează aceeaşi nişă – zona de hobby-uri şi creativitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente