Evenimente de sâmbătă, o zi ca toate zilele sau puțin mai deosebită

X97WCBAJJB-1-920×645-920×645

E sfârșit de săptămână lucrătoare și, ca de obicei, echipa #diez îți recomandă să-l petreci frumos. Și pentru că această sâmbătă e un pic mai specială decât celelalte, ți-am ales cinci evenimente la care să mergi împreună fie cu iubitul (iubita), fie cu prietenii.

# Pripa Update

Vinurile de la Domeniile Pripa au devenit legendare practic din momentul apariţiei acestora. Care este secretul? Calitatea lor excepţională. Andrei Pripa produce vinul doar din struguri cultivate personal şi îl maturează în butoaie de stejar moldovenesc din propria producție. Acesta produce vinul în cantităţi mici, dar cu mare dragoste şi atenţie la proces.

Podgoriile lui Andrei Pripa se află în zona Purcari, raionul Ştefan Vodă. Sâmbătă, 22 februarie, ora 19.00, la enoteca Invino va avea loc prezentarea noului vin de la Domeniile Pripa, precum şi degustarea liniei actuale de vinuri. Degustarea va fi administrată de sommelier-şef al Invino, Druta Mihai, şi vinificatorul Andrei Pripa.

Preţul participării este de 300 de lei. Gustările speciale sunt incluse în preț. Rezervarea se face prin telefon, la unul dintre numerele: 022-909-944, 078-946-718. Locurile sunt limitate.

# Crizantema de Argint 2020

Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”, ediţia a XXIV-a vă invită la ultima de zi de eveniment cu începere la ora 17.00.

# Atelier de creație pentru copii

Atelierul va avea loc în magazinul „GRIF” din sectorul Râșcani, la ora 12.00. Prețul de participare este de 80 de lei. Copiilor le sunt asigurate toate materialele, iar lucrarea o vor lua acasă. Înscrierea se face în prealabil la numărul de telefon 069419202 sau cu un mesaj pe pagina Grif-papetarie&ustensile handmade. Locurile sunt limitate, iar copiii fără înscriere prealabilă nu vor fi acceptați.

# Sonic the Hedgehog

Filmul „Sonic the Hedgehog” urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea. „Sonic the Hedgehog” este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video blockbuster create de Sega, și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente