Ceremonie de Oscar, sărbători colorate, filme și lecții utile. America House te invită la patru evenimente gratuite

america house

Învață cum să aplici experiența obținută peste hotare acasă, simte-te ca la ceremonia Oscar, celebrează o sărbătoare unică sau pur și simplu relaxează-te. America House a pregătit patru evenimente gratuite în această săptămână pentru tine.

# Oscars Bingo, Trivia & Best Speeches Award

Joi, 20 februarie, descoperă lumea premiilor Oscar. La final de eveniment chiar tu poți fi câștigătorul mult doritei statuete! Jocuri tematice, testarea cunoștințelor despre cele mai importante premii în cinematografie și chiar un concurs de discursuri pe care le poți auzi doar la distinsa ceremonie te așteaptă pe 20 februarie, la ora 15.30.

Evenimentul va avea loc în limba engleză. Detalii AICI!

# Cum adaptezi know-how-ul american la nivel local cu Denis Roșca

Tot azi seara află cum poți implementa cunoștințele obținute în SUA aici, acasă. Te va ghida Denis Roșca, persoana care a cercetat peste 1 800 de biografii ale oamenilor celebri născuți în Basarabia, care au obținut succese remarcabile în cele mai diverse domenii.

Evenimentul va avea loc în limba română. Detalii AICI!

# Mardi Gras Arts & Crafts with Tara & Ben

Ți-e poftă de sărbători? Ce zici dacă ești invitat vineri să celebrezi Mardi Gras, sărbătoare asemănătoare Carnavalului Brazilian?! Doi studenți americani, Tara și Ben, care vin din coasta de Est a SUA (una din regiunile în care se celebrează Mardi Gras) îți vor face o  incursiune în celebrarea Mardi Gras. La final de eveniment vei putea crea propriul accesoriu tipic sărbătorii!

Evenimentul va avea loc în limba engleză. Detalii AICI!

# Groovy Movie at America House: Black Panther

După ce începi weekendul în pași de carnaval, delectează-te sâmbătă cu un film bun în engleză, marca „Marvel Studios”! „Black Panther” a primit laude din partea criticilor pentru regie, scenariu, jocul actorilor, designul costumelor și coloana sonoră, iar dacă vei fi cel mai atent spectator, vei pleca acasă cu un premiu!

Detalii despre eveniment găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente