Pavel Filip reacționează la plecarea colegilor lui din fracțiunea PDM. „Este o decizie optimă care va ajuta PDM-ul să evolueze”

aD00NDAmaGFzaD05MDUyNzJlZTM0NjU5MWI3YmJjMGFlZTAxZDY2M2Y5YQ==.thumb

Deputatul democrat Pavel Filip, aflându-se în prezent la București, a reacționat la anunțul celor șase colegi de-ai lui de a părăsi fracțiunea PDM din parlament. Filip spune că această decizie a fost previzibilă. El a garantat că după revenirea lui în Moldova va prezenta poziția oficială a PDM-ului.

„Am luat act de anunțul făcut de acest grup de colegi de a părăsi PDM. Era o decizie previzibilă, având în vedere anumite evenimente din ultimele luni. E vorba de mai mult decât diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred că decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PDM, cât și acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun”, a declarat Pavel Filip.

Vă amintim că cei care au decis să plece sunt Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici. Astfel, fracțiunea PDM numără 23 de deputați.

Candu a menționat că alături de colegii lui este surprins și dezamăgit de modul în care au decurs lucrurile. „Noi nu vrem să trădăm încrederea oamenilor, nu vrem să fim părtași. Nu e vorba despre vreo răzbunare.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente