Mai mulți profesori de la UTM au fost premiați cu laptopuri performante pentru muncă și dedicație

NB2020Prof4

Inițiativa rectorului UTM, lansată în ianuarie 2020, a fost realizată ieri, 18 februarie 2020, prin transmiterea în posesie personală a unor laptopuri performante pentru cadrele didactice de la Facultatea de Energetică și Inginerie Energetică (FEIE).

Potrivit rectorului, aceasta este doar o primă etapă a unui program de durată, prin care administrația UTM își propune să sublinieze și să stimuleze calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea cadrelor didactice în evoluția de zi cu zi a comunității academice a UTM. Astfel, profesorii care au intrat în posesia laptopurilor le vor putea utiliza în proiectarea cursurilor la departament, în studiul la bibliotecă sau acasă, în cadrul diferitelor simpozioane, conferințe, stagii, mobilități etc.

În perspectivă, tendința cadrelor didactice de a-și valorifica potențialul și, eventual, a spori eficiența actului de instruire prin integrarea tehnologiilor informaționale ar putea fi susținută și prin acordarea diferitelor instrumente hardware și software, astfel ca activitatea multilaterală a profesorilor UTM să devină impecabilă, transmite site-ul UTM.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente