(foto) Șase ‌lecții‌ ‌de‌ ‌design‌ ‌interior‌, ‌pe‌ ‌care‌ ‌oricine‌ trebuie‌ ‌să‌ ‌le‌ ‌cunoască‌

1

Probabil nu fiecare dintre noi poate să creeze un design rafinat, până la cele mai mici detalii, dar cu siguranță poate amenaja apartamentul său astfel încât să arate profesionist. Proiectând, trebuie să ținem cont de anumite formule. Pe de altă parte, există decorul care nu constă în reguli sau formule. Chiar dacă nu avem intuiția pentru el, aceasta se dezvoltă. Cum? Școala de Design DCC vine cu câteva recomandări despre principiile de bază care vă vor ajuta să creați un interior armonios și echilibrat.

#1. Proiectarea funcțională

Țineți cont de dimensiunea camerei și dimensiunea pieselor de mobilier, iar apoi încercați să creați câteva variante de amenajare pentru a înțelege care este cea mai potrivită pentru dvs. Decât să mutați mobilierul din loc în loc, mai bine din start să înțelegeți care este varianta optimă.

#2. Alegerea unui mobilier de calitate

Achiziționând mobilier de înaltă calitate, puteți fi sigur că acesta vă va servi mulți ani sau chiar o viață, deci alegeți-l pe cel mai bun pe care vi-l puteți permite. O, da, alegeți un imprimeu de care nu vă veți plictisi foarte curând… cine vrea să se uite pentru tot restul vieții sale la o canapea cu flori?!

#3. Decor cu stil

Cumpărați doar ceea ce vă place cu adevărat, ceea ce se potrivește cel mai bine personalității voastre. Și dacă vă puneți întrebarea: „De ce aș cumpăra ceva care nu-mi este util?”, răspunsul este simplu: „Pentru că ele completează interiorul și-i dau stil”.

#4. Crearea layerelor de interior 

Crearea acestora este una din condițiile principale pentru a crea confortul și o atmosferă comodă. Spre exemplu, priviți în imaginea de mai jos: un covor deasupra celui existent pe toată suprafața, pernele aranjate în layer-uri pe pat și pe fotolii, draperiile, plapuma care stă deasupra fotoliului – toate detaliile creează confort și o armonie estetică deplină. În căutarea acestora pentru interiorul vostru, atrageți atenția la textura lor – catifea pentru perne, mătase pentru draperii, mohair pentru pături și pluș pentru covorașe. Acesta este secretul pentru a transforma o cameră plictisitoare în una foarte comodă.

#5. Creați grupuri de elemente de decor

Trebuie nu pur și simplu să includeți elemente de decor, dar să le formați în grupuri: să amenajați un spațiu pentru discuții de suflet, adunând scaunele la fereastră, să amenajați un perete cu un grup de tablouri sau să decorați o masă. Nu trebuie să fie mai multe decât trei-patru, dar să fie din același stil, gamă de culori sau texturi.

#6. Optați pentru alegeri clasice

E o alegere înțeleaptă să optezi pentru mobilier clasic. În aceasta și constă clasicul – niciodată nu se învechește. Loc pentru trendurile actuale rămâne – pentru mobilierul mai puțin important sau pentru alte detalii de decor.

Ai rămas cu multe întrebări? Vrei să cunoști și mai multe despre interioare? Primește chiar acum o consultație apelând 079016804, sau înscrie-te la un curs de design interior și învață cum să proiectezi un spațiu profesionist.

Studiază un nou domeniu, transformă spațiile din jurul tău, creează proiecte de valoare și construiește-ți propriul brand. Începând cu bazele designului vei ajunge să înveți și cum să ai o comunicare bună cu clienții și cum să reușești să lucrezi cu mai multe proiecte simultan. Accesează linkul și înscrie-te acum!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente