(foto) Planifici o călătorie în Spania cu prietenii? Cum puteți rezerva un castel medieval cu câte 34 de dolari pe noapte

13

Dacă visai să rămâi măcar pe o noapte într-un castel medieval, acum dorința ta se poate materializa. Pentru cei care își planifică o călătorie frumoasă în Spania, am găsit o ofertă interesantă pe Airbnb. Pe site a fost plasată oferta unui sejur într-un castel medieval ca din filele de poveste.

Castelul se află în centrul lui Ripollès, Spania, înconjurat de râuri, câmpii și munți. Castelul se numește Llaés. În prezent, o noapte acolo costă 553 de dolari, ceea ce raportat la numărul total de oaspeți care se poate opri acolo iese a câte 34 de dolari pe noapte de fiecare.

În castel construit în secolul X pot veni 16 oaspeți. Acolo sunt opt dormitoare, 11 paturi și patru băi. De asemenea, veți găsi o terasă încântătoare cu priveliște uimitoare, bucătărie și chiar o biserică.

Proprietarul castelului spune că oferă o reducere de 25 % celor care planifică să stea o săptămână și 50 % reducere celor care închiriază castelul pentru o lună. De asemenea, castelul poate fi închiriat și pentru un an.

Sursă foto: Mark/Airbnb
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente