Ești gata să surprinzi sectorul FoodTech cu ideile tale? Atunci participă la primul eveniment de antreprenoriat dedicat FoodTech – Startup Weekend FoodTech Chisinau, care va avea loc în perioada 28 februarie-1 martie 2020 la Generator Hub.

Ce este FoodTech:

FoodTech reprezintă legătura dintre agricultură și tehnologii. Termenul este utilizat în cazurile când tehnologiile aduc un impact pozitiv asupra agriculturii, producției alimentare, lanțurilor de aprovizionare și canalelor de distribuție. Practic, este orice tehnologie aplicată modului în care producem, vindem sau servim mâncare.
Pentru bilete, accesează AICI, iar dacă completezi formularul AICI➡️, primești un discount.

În cadrul evenimentului Startup Weekend, ediția FoodTech vom analiza modul în care putem rezolva problemele legate de agricultură/alimentație prin intermediul inovațiilor și a tehnologiilor.

Iată câteva dintre subiecte: 

—  iFarm;

— IoT: bucătării și restaurante inteligente;

— Big Data pentru un sistem alimentar mai durabil;

— Agricultura urbană;

— Ambalare inteligentă;

— Livrare de mâncare;

— Soluții sănătoase și dietetice;

— Siguranța alimentară;

— Deșeuri alimentare (reciclare și compostare).

Ce trebuie să aduci cu tine?

Trebuie să aduci multă energie și idei. Vei prezenta propria idee și vei asculta pe alții, apoi se vor vota cele mai interesante idei pentru care se vor forma echipe cu seturi de abilități diverse. Poți veni singur sau cu prieteni. Nu uita, lucrul în echipă este cel mai important.

Pe parcursul a celor trei zile din cadrul evenimentului, vei fi provocat să creezi un prototip a unui produs minim viabil (MVP) cu caracteristici suficiente pentru a satisface necesitățile clienților țintă. Pe parcursul instruirilor, vei primi feedback și sfaturi din partea mentorilor.

Techstars Startup Weekend FoodTech va avea loc pe tot parcursul weekendului 28 februarie-1 martie 2020.

Biletul de participare include:

— șapte mese asigurate;

— beneficii și reducerii din partea partenerilor;

— discuții personale cu mentori;

— vei face cunoștință cu diverși oameni ce activează în diverse domenii cum ar fi IT, design, antreprenoriat, ce au același scop: să schimbe lumea spre bine;

— acces nelimitat la Internet și cafea.

Dacă ai unele întrebări, nu ezita să scrii pe adresa [email protected] sau să apelezi la numărul de telefon +373 79025025.

Nu mai aștepta, ia și alătură-te mișcării Techstars Startup Weekend!

Mai puţine vorbe şi mai multă acţiune!

Evenimentul este organizat de Generator Hub cu susținerea USAID Moldova, Guvernului Suediei, UK aid și EFSE Entrepreneurship Academy.