(video) „Doar dragostea trebuie să plutească în aer.” Ce conțin buchetele „anti-coronavirus” realizate de o floristă din Filipine

collage

Coronavirus a făcut deja mii de victime pe întreg globul. Pentru că în luna iubirii în aer trebuie să plutească doar dragostea, o floristă din Filipine face aranjamente florale „anti-coronavirus”.

„Nu există o modalitate mai bună de a-i spune cele două cuvinte – te iubesc – decât prin intermediul unui buchet care o poate proteja de virusul mortal”, spune Mary Jane Villegas.

Buchetul în esență nu suferă mari schimbări, florista adaugă doar câteva note tipice. „În buchet pun o mască pentru față, o sticluță de igienizare și o pereche de mănuși.”

Villegas a numit aranjamentul buchetului „anti-nCoV” (novel coronavirus). Buchetul este puțin mai scump decât alte flori din magazin, scrie euronews.

Noul tip de aranjament al buchetului este răspunsul floristei la focarul viral, recent numit COVID-19, care a început în China și a infectat deja peste 60 000 de oameni la nivel global.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente