Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 14 februarie 2020, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de agent vânzări la Vinăria Hâncești SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 50 000 de lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de programatori, pentru care se va achita un salariu maxim de 30 000 de lei. Un salariu maxim de 27 000 de lei va fi achitat pentru cei mai buni operatori de telecomunicații, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău.

20 000 de lei vor fi oferiți celor șase însoțitori de bord, celui mai bun inginer tehnolog din domeniul controlului și al calității, la fel, și celui mai responsabil manager.

În lista acelor mai plătite joburi se regăsesc și tehnicienii IT, managerii de securitate, webmasteri care vor ridica un salariu maxim de 18 000 de lei; locurile de muncă sunt disponibile în orașul Chișinău.

La mare căutare în această lună sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, cărora li se oferă un salariu de maxim de 15 000 de lei.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

# vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);

# contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la numărul de telefon 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 și 15.30;

# accesați portalul www.angajat.md.