Cum să-ți surprinzi jumătatea în luna dragostei (fără să faci gaură în buget)

J0PSNOMPKX

Cadourile potrivite pentru persoana iubită sunt binevenite în orice zi a anului, însă de Valentine’s Day sau de Dragobete sunt foarte așteptate. Dar cum „se pupă” dorința ta de a-ți surprinde partenerul sau partenera cu… buzunarul cam subțirel pentru daruri inspirate? Ei bine, dacă nu-ți dorești ca portofelul tău să aibă de suferit sau – mai rău – să dezamăgești, cardul de cumpărături LiberCard o face pe Cupidonul și îți vine în ajutor.

Ce zici dacă îți spunem că poți cumpăra orice îți dorești de la partenerii LiberCard, dar plătești abia de luna următoare, în rate, fără dobânzi și comisioane? E mai simplu decât crezi și nu te costă nimic! 

Prinde aripi cu LiberCard și răsplătește sentimentele persoanei iubite cu o surpriză de neuitat. Iată în continuare doar câteva idei de cadouri care te vor ajuta să păstrezi iubirea în al nouălea cer.

# O ședință SPA de relaxare, cu atmosferă intimă și arome senzuale.

# Un pandantiv prețios, cu motive simbolice, care să-i amintească întotdeauna de tine.

# Un city break într-un oraș european – perfect pentru colecția de amintiri.

# Un ceas smart – excelent pentru organizare, dar și pentru a ține mereu legătura.

# Un roman de dragoste sau o colecție de cărți pentru autodezvoltare.

# Un certificat pentru produse cosmetice, ca să oferi libertatea alegerii și să nu dai greș cu nepotrivite.

Pentru a petrece frumos seara de Valentine’s Day, Dragobete sau orice alt moment pe care îți dorești să-l dedici cuplului vostru, poți să optezi pentru un restaurant bun, o vizită la vinărie sau chiar un karaoke. LiberCard are o listă generoasă de parteneri care te vor ajuta să nu mai amâni impulsurile romantice.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Astfel, îți poți permite orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi limita de credit și poți face turul magazinelor fără griji. Și ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate.

Nu mai amâna și nu rata momentele importante din viața ta. Comandă acum LiberCard!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente