Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea cere guvernului investigarea situației create cu sumele exagerate la căldură pentru luna ianuarie

foto–socialistul-vlad-batrincea-si-a-fotografiat-buletinul-de-vot–act-ilegal-potrivit-codului-electoral-39128

Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a cerut guvernului să fie inițiată o investigație a situației create pentru a afla motivele de ce Termoelectrica a prezentat sume exagerate la plata pentru căldură pentru luna ianuarie. Anunțul a fost făcut de deputat pe pagina sa de Facebook.

„Împreună cu o bună parte din locuitorii Capitalei, suntem indignați de facturile la căldură umflate exagerat pentru ianuarie de Compania Termoelectrica. Deși afară a fost destul de cald pentru această perioadă, costul venit în facturile pentru căldură ne-au făcut pe toți «să înghețăm» și să ne întrebăm de ce sunt atât de mari? În calitate de deputat PSRM, am cerut guvernului să pornească imediat o investigație a situației create pentru a afla motivele de ce Termoelectrica a prezentat această notă de plată exagerată consumatorilor. Cetățenii trebuie protejați și nu jăcmăniți în așa fel”, scrie în postare.

Amintim că mai mulți locuitori au postat pe rețelele sociale factura pe luna ianuarie și s-au arătat nemulțumiți de suma pe care trebuie să o achite. Termoelectrica însă a spus că aceste sume se datorează faptului că facturarea pentru luna ianuarie a fost pentru o perioadă mai mare, 32-36 de zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente