„Vin pentru Bine”. Vino la un eveniment special și îmbină vinul cu caritatea

Vin pentru Bine

Pe 13 februarie, cu sau fără voia noastră, gândurile încep să ne zboare către sărbătoarea dragostei. Unii nu cunosc o dragoste mai puternică decât cea pentru oameni, iar alții trăiesc o relație specială… cu vinul bun. Dacă e așa, atunci ești invitat la un eveniment ce le îmbină armonios pe ambele.

„Vin pentru Bine” va îmbina o degustare de vinuri marca Purcari cu o strângere de fonduri pentru familiile vulnerabile din cadrul proiectului The Moldova Project, la care vei participa achitând doar biletul de intrare. Și, chiar dacă rețeta serii este deja una ademenitoare, noi adăugăm și un ingredient surpriză: somelierii tăi vor fi persoane publice (Sanda Diviricean, Olesea Ghilaș, Andrei Cibotaru, Adrian Lazarencu, Dumitru Talmazan, Bogdan Ghieș) care se alătură și ele cauzei nobile a evenimentului, donându-și timpul și stăruința pentru ca tu să ai parte de o seară nemaipomenită. Pe lângă degustația selectă, vom avea muzică bună de la Catarina Sandu, participantă la Eurovision și Vocea României, gustări fine de la SELIK și Krista’s Buns.

Fondurile adunate în urma acestui eveniment vor fi utilizate în achiziționarea animalelor domestice și instrumentelor agricole pentru aproximativ 50 de familii social vulnerabile din satele raioanelor Anenii Noi și Hâncești. The Moldova Project lucrează intens cu aceste familii pe parcursul mai multor ani, pentru ca ele să depășească starea de vulnerabilitate și să devină autosuficiente, autosuficiența fiind obiectivul principal atât al organizației cât și al familiilor care visează la o viață sigură și independentă. Pentru aceste familii, deținerea unor animale domestice înseamnă o sursă proprie de lapte, carne și ouă, iar grânele și instrumentele agricole pot genera o nouă sursă de venit și, deci, sustenabilitate financiară.

Vino să sărbătorim dragostea pentru oameni și pentru vin la „Vin pentru Bine”.

The Moldova Project este o organizație de caritate cu sediul în Marea Britanie, a cărei misiune este să ajute familiile vulnerabile din Moldova prin identificarea soluțiilor pe termen lung pentru problemele cu care se confruntă aceștia, astfel încât ei să trăiască o viață mai fericită, mai sigură și independentă.
Sunteți așteptați în data de 13 februarie, la ora 18.00, la Purcari Wine Shop, Zitty Mall. Prețul unui bilet este de 250 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente