Psihologii susțin că cea mai complicată zi din săptămână este miercuri, pentru că weekendul a rămas în urmă, iar weekendul viitor e prea departe. Pentru a avea o experiență cât mai frumoasă cu ziua de miercuri, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care ai putea să mergi.

# PAS Quiz Night – Love is…

No photo description available.

În ajunul uneia dintre cele mai frumoase zile ale anului, în care în centrul atenției tuturor este dragostea, vino la o ediție mai specială dedicată îndragostiților de PAS Quiz Night. În program vei avea parte de networking, întrebări interesante, oameni buni. Organizatorii au pregătit șase runde a câte 10 întrebări: actualități, muzică, conexiune, all 10, love is…, imagini. Intrarea și înregistrarea se fac la ora 18.00. Prima rundă va avea loc la ora 18.30. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# Natalia Romanciuc Exhibition Art

Image may contain: 1 person, text and close-up

Proiectul „Animaliens ● Art” prezintă prima ediție. Esența proiectului este că organizatorii își propun să promoveze arta locală și artiștii locali. La urma urmei, ceea ce se întâmplă în țara noastră ar trebui să fie la vedere, altfel nu putem ști cu cine să ne mândrim. La eveniment sunt invitați toți doritorii; se va vorbi despre vin și artă cu artista Natalia Romanciuc de la ora 19.00 la 513 Bar. Mai multe detalii vezi aici.

# Vin. Caviar. Foie gras

Image may contain: text that says "gust are 12/02/20 ORA 19:00 PURCARI Wine Bar"

Purcari Wine Bar vă invită miercuri, 12 februarie 2019, ora 19.00, la un eveniment în care să celebrați bunul gust. Șase tipuri de băuturi premium vor fi asociate cu bucate desăvârșite. Mai multe detalii vezi aici.

# Invitația la vals

Image may contain: one or more people and text

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la vals” către spectatori – unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la vals” de Mihail Drumeș este un spectacol-mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Mai multe detalii vezi aici.

# Erudit Cvartet 2

No photo description available.

Erudit Cvartet se întoarce – aceleași reguli, viteza și istețimea își vor spune cuvântul. Formați echipe a câte patru persoane și fiți pregătiți pentru o diversitate de runde provocatoare. Evenimentul va avea loc la ora 15.oo, la liceul „Aristotel”. Detalii aici.