Cine sunt cei șase candidați care vor participa la alegerile parlamentare noi din Hâncești

urne vot

Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești a constituit 44 de secții de votare pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020. Alegerile vor avea loc în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești. Secțiile de votare au fost constituite în baza propunerilor primarilor.

În cadrul ședinței din 7 februarie 2020, Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești a înregistrat mai mulți candidați la funcția de deputat în CEU nr. 38, precum și simbolul electoral în vederea imprimării în buletinul de vot pentru participarea la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020.

Vezi mai jos lista completă a candidaților:

# Ștefan Gaţcan – PSRM;

# Olesea Stamate – PAS;

# Ion Mereuţă – PDM;

# Grigore Cobzac – Candidat independent;

# Vitalie Balinschi- Partidului Politic „ȘOR”;

# Dorin Chirtoacă- Blocul Electoral „UNIREA”.

Astfel, până pe 18 februarie 2020, urmează a fi create birourile electorale ale secțiilor de votare.

Amintim că deputatul democrat Alexandru Botnari a depus cererea de demisie din funcția de deputat, întrucât acesta a fost ales primar al orașului Hâncești. În cele din urmă, politicianul a ales să devină primar după ce aproape un an a fost deputat.

Cheltuielile estimate pentru realizarea activităților electorale aferente alegerilor parlamentare noi din 15 martie 2020 au fost estimate la 4 226 670 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente