Reușiți să prindeți TICKET TO LOVE și să călătoriți cu locomotiva care vă duce spre dragoste! În data de 9 februarie, de pe peronul gării feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE, care ține drumul spre primăvară! Iată 15 motive pentru a vizita YARDSALE!

# Cadouri, piese hand-made și adevărate comori pentru îndrăgostiți.

Curând este Ziua Îndrăgostiților și înseamnă ca la târg veți putea găsi un ocean de cadouri confecționate din dragoste, piese hand-made și lucruri incredibile pentru jumătățile voastre. Mai mult decât atât, vor fi o multitudine de haine, încălțăminte și accesorii. Cu siguranță veți găsi de toate, începând de la cactuși și pandantive din argint, până la cărți poștale și articole de parfumerie!

# Barber shop la târg.

Barber shop Dirty Mexican – cel mai fain și actual barber shop din oraș! Băieții fac show din orice aranjare de păr și, chiar ei, vor tunde bărbi la târg! Toți banii colectați vor fi donați pentru acte de caritate.

# „Piana Vyshnia” pentru fiecare! 

Un local nou în Chișinău – noi senzații pentru târg! Cea mai corect pregătită vișinată din Lvov, ce trebuie servită de către sexul frumos sau alături de el! „Piana Vyshnia” va înlocui fericirea, dragostea, săruturile calde și nopțile fierbinți!

# Nunți rapide. 

Este o tradiție pe care o respectăm deja de 10 ani – facem nunți pentru o zi! Certificatul de căsătorie este semnat chiar de Împăratul Dragostei! O nuntă în doi, în trei, cu un ursuleț de pluș sau cu o poză a unei persoane dragi sufletului, nu contează – la YARDSALE este posibil orice! Fiecare pereche va fi servită cu o vișinată! INTRAREA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ ESTE GRATUITĂ!

# Jocul „Dragoste la prima vedere”. 

Cine cunoaște regulile jocului este un norocos. Cei care nu au reușit până acum, vor avea ocazia să învețe regulile jocului la târg. Este un show legendar – vesel și simplu! Cunoașteți oameni noi, socializați, veniți la târg să vă verificați sentimente și să câștigați cadouri drăguțe!

# Muzica și Boicu! 

Mulți dintre noi îl cunosc pe Dumitru Boicu ca fiind un șef al restaurantelor din capitală, alții drept un entuziast și inventator al rețetelor originale. A venit timpul să știți că Dumitru este nu doar un virtuos al cuțitelor și cratițelor, ci și Dj! În data de 9 februarie, ora 17.00, el va pregăti muzică cu dragoste!

# Expoziție de fotografii ale Dariei Cegarovski.

Daria Cegarovski continuă să ne uimească cu abordarea ei nouă pentru editarea fotografiilor. Lucrările sale în nominalizarea „Fotografia de concepție” au ajuns în liste de concursuri internaționale, în Austria, Rusia și Anglia. Iar noi, în sfârșit, vom putea admira seria de lucrări „The alien” la târg!

# Păsările fericirii.

Curând e primăvară, iar păsările vor sosi pentru a ne readuce buna dispoziție. Pentru că la YARDSALE se întâmplă minuni, vom folosi un pic de magie și vom face ca păsările să vină chiar în februarie! Cum? O sa folosim tehnica origami alături de Stan Potoc! Porumbei, papagali și, desigur, cocostârci pentru noroc! Luați-le acasă, dăruiți-le prietenilor, agățați-le de copaci. Ce este important – să credem că totul va fi bine!

# Tatuaje pereche.

Dragostea este pe veci, iar tatuajele pot fi temporare! „Roata Tatuată” și mereu luminoasa Xenia ne propun să venim cu jumătatea și să facem două tatuaje la doi din vopsea naturală, apoi să jucăm imediat o nuntă pentru o zi! Două tatuaje pentru prețul unuia! Iubire? Da! Durere? Nu!

# Food court imens și delicios.

Doamna Margareta revine cu mâncarea tradițional moldovenească – plăcinte, turta „Muraveinik” și legendarele sarmale, bucătărie indiană și ayurveda, dulciuri de la Pure Taste, brioșe, biscotti, bomboane de ciocolată Oli Chernyi; Verde Go vor servi sosuri, hummus, amestecuri magice de la Pastas, pastille de casă, granola, cheesecake-uri, prăjituri, ardei și sosuri picante de la Serghei Țurcanu și EcoVazon, condimente aromate de la ASW, alimente vegane și vegetariene, uleiuri vegetale – arahide, susan, semințe de in, semințe de mac, dovleac, provizii de acasă – roșii murate, vinete prăjite, gem de piper, miere și cremă din miere, ceaiuri de plante, spirulină, fructe uscate, nuci și multe altele! Sperăm să le încercați pe toate!

# Unicornul magic!

Câte nu s-au scris despre Pinot Noir… Cum ar fi, această domnișoară este capabilă să înțepe atât un viticultor, un vinificator, cât și un iubitor de vin! La târg, Pinot Noir de la Unicorn Winery va cheamă pe toți într-un dans pasional, tachinând cu aluzii, îndemnând la aventuri sălbatice. Pentru a găsi unicornul e nevoie de doi! Porniți în aventură!

# Ghicitul în cărți la dragoste.

Drum lung și valet de caro! Regina de spadă și Regele Inimilor! Ce a fost, ce va fi, ce va liniști inima! Cărțile știu totul, iar țiganii știu totul despre ghicirea în cărți și nu numai! Pentru prima dată, faimoasa Madame Luladza va fi la târg – vede trecutul și prezice viitorul! Pregătiți monedele!

# Zonă pentru copii.

Cei care cu adevărat îmbină utilul cu plăcutul sunt copiii. Centrul pentru copii Art-Studio Amighen va învăța copiii să confecționeze figuri ale personajelor preferate, din lut! Iar după lecția interactivă, cei mici vor putea să se scufunde prin diversitatea de jocuri, alături de prietenii lor!

# Confecționăm săpun! 

O posibilitate extraordinară de a afla etapele de pregătire a săpunului natural și inofensiv, alături de meșterii din echipa „Lumea bună” – îl pregătim chiar la târg! O diversitate de culori, arome și forme, iar pe lângă toate veți avea oportunitatea de a învăța cum să ne spălăm pe mâini corect!

# Desenăm comicsuri adevărate. 

La târg poți găsi de toate! Pe lângă micile cărți poștale și o multitudine de decorațiuni făcute hand-made, Octavian Curoșu este gata să îți deschidă lumea comicsurilor pe care le poți face chiar tu! Tot ce trebuie să știi este să ții creionul în mână, iar cu o doză de creativitate poți face minuni! Dragostea către artă începe la YARDSALE!

Va fi dragoste cât duce trenul și o va fi împărțită la toți!

Evenimentul va avea loc pe 9 februarie, începând cu ora 12.00, la gara feroviară, str. Piața Gării 1.

Prețul unui bilet este de 60 de lei. Intrarea pentru copiii de până la 12 ani și pentru pensionari este gratuită.