Atmosfera contează. Cum să-ți pregătești corect locuința de Ziua Îndrăgostiților  

diez-main

Fie că vei sărbători pe 14 februarie Valentine’s Day sau pe 24 – Dragobetele, Ziua Îndrăgostiților nu poate trece nemarcată. Cel mai probabil, acum ești cu gândul la ce cadou să-i pregătești persoanei iubite și cauți peste tot cele mai inspirate idei.

Nu uita, însă, nici de atmosfera de sărbătoare. Pentru asta ai nevoie de articole de decor și dispozitive smart care te vor ajuta să faci din casă o adevărată insulă a iubirii.

Cu această ocazie, cel mai mare magazin online din Moldova, Rozetka, a pregătit o listă cu cele mai potrivite alegeri.

Lumânările decorative. Ce fel de cină romantică fără acest atribut? Lumânările creează o atmosferă de relaxare și intimitate. În forme, culori și arome diverse, acestea rămân pentru mult timp un decor potrivit pentru orice încăpere, indiferent de timpul de afară sau data din calendar. Poți comanda chiar acum o lumânare stilată, având deja, cu ajutorul acesteia, o mică atmosferă asigurată.

Dacă lumânări deja ai, alege niște suporturi rafinate, care vor accentua romantismul pus la cale.

Tot din categoria corpurilor de iluminat este și acest accesoriu de masă cu luminițe LED. Este un produs ecologic, creat din lemn și va putea fi utilizat ca decorațiune cu orice ocazie, dar mai ales de Valentine’s Day, când îi poți demonstra iubirii tale că ești în stare să-i aduci și stelele de pe cer.

Dacă vrei ceva mai mult și mai impresionant, poți alege acest cămin decorativ. Fiind electric, îl poți pune în orice încăpere ai nevoie, iar imaginea lemnelor care trosnesc cu poftă vor completa seara cu armonie și căldură. Căminul are și o garanție de tocmai 36 de luni, așa că poți fi sigur că alegi un dispozitiv de calitate, care îți va sluji multă vreme înainte.

În același timp, ai putea comanda și una sau mai multe perne decorative de pe rozetka.md, deoarece și acestea sunt un adjuvant al relaxării. De diverse forme, mărimi și culori – toate vor fi binevenite în casă și vor completa atmosfera de romantism alături de cele mai sincere declarații de iubire.

În cazul în care planifici să-ți impresionezi jumătatea nu doar prin cadoul ales, dar și prin atmosferă, grijă și bună dispoziție, îți recomandăm să acorzi atenție, în primul rând, calității aerului din încăpere. Știm cu toții că aerul trebuie să aibă o umiditate potrivită, iar mirosurile care persistă trebuie să fie cât mai naturale, ușoare și relaxante. Pentru a-ți asigura toate acestea, poți alege un umidificator Wetair, care are rol și de aromadifuzor, astfel încât vei rezolva cel puțin trei probleme odată.

Iar dacă sufletul tău pereche adoră tot ce ține de arome și parfumuri, atunci i-ai putea comanda un cadou deosebit, și anume un set de tip aromadifuzor. Cutia, în formă de colivie, conține o lumânare, bețișoare de stuf și un difuzor. Cu siguranță va deveni o piesă importantă în decorul încăperii unde va sta.

Și dacă proaspăt formatele cupluri acordă atenție în primul rând cadourilor care impresionează prin unicitate, cei care deja sunt căsătoriți dau importanță majoră utilității și beneficiului asupra sănătății. Dacă vrei să-i demonstrezi perechii tale că îți pasă de starea sa de bine, atunci îi poți dărui un aparat de masaj pentru gât. Pe bază de impulsuri, acest dispozitiv portabil lucrează ca un miostimulator: îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, combate încordările musculare din zona gâtului și a spatelui, sporește metabolismul și mobilitatea zonei cervicale.

rozetka.md îți dorește o sărbătoare memorabilă și îți destăinuie un secret: dragostea poate fi demonstrată și sărbătorită în fiecare zi, fără a te uita în calendar. În doi, vă puteți organiza seri și dimineți romantice fără vreun motiv. Tot de ce aveți nevoie deja ați obținut – sunteți împreună. Happy Valentine’s Day!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente