Recomandări #diez. Vezi la ce evenimente poți merge în ziua de marți, 4 februarie la Chișinău

evenimente39-920×612

Dacă dorești să-ți petreci ziua frumos și să te detașezi de rutină, atunci echipa #diez îți aduce, ca de obicei, o listă cu recomandări de evenimente care vor avea loc pe parcursul zilei de 4 februarie.

# Expozitia fotografului Yuki Seli

Ambasada Japoniei în Republica Moldova organizează expoziția „Suiray-ukiyo” a fotografului japonez Yuki SELI la Muzeul Național de Artă al Moldovei.

Tehnica autorului de imprimare a fotografiilor este una foarte specială, folosind deșeurile industriale generate în timpul producerii sticlei venețiene și iluminând într-o cameră întunecată fără a folosi lumina aparatului foto.

Evenimentul de va desfășura între orele 10.00 și 18.00. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Conferința „Echilibrarea Dinamicilor în Relațiile de Familie”

În cadrul conferinței veți afla cum se creează mecanismele care ne influențează la nivel de câmpuri subtile și cum se creează efectul de magnetism care atrage în viața noastră anumiți parteneri sau anumite experiențe.

De asemenea, veți înțelege cum să identificați propriile dinamici subtile în relația de cuplu sau de familie.

Conferința va avea loc între orele 19.00 și 21.30. Mai multe detalii găsiți AICI.

# COCO Chanel – Oglinzi

Teatrul Geneza Art organizează spectacolul „COCO Chanel – Oglinzi”. Acesta este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații. Ca să aflați „De ce «Oglinzi»?” vă sugerăm să vizionați acest spectacol care se va desfășura între orele 19.00 și 21.00.

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Chisinau Demo Day

Chisinau Demo Day va avea loc de la ora 18.00, la Tekwill (str. Studenților 9/11). Evenimentul le oferă startup-urilor posibilitatea de a-și prezenta produsele membrilor comunității și potențiali utilizatori pentru a colecta feedback din partea acestora.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

# Hai să dansăm tango! Curs pentru începători

Tango Argentino Moldova revine cu un nou curs de tango argentinian. Ieșiți un pic din zona de confort și uitați de rutina care ne fură din energie. Luați iubitele, prietenii, soții și plecați să dansați! Lăsați-vă îmbrățișați de lumea tangoului! Mai multe detalii găsiți AICI.

Program:
— marți și joi: 18.30-19.30;
— marți și joi: 20.30-21.30.

# 1917: Speranță și moarte

La rețeaua de cinematografe „MULTIPLEX” și „LOTEANU” va derula filmul: „1917: Speranță și moarte”.

Descriere: În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1 600 de vieți omenești.

https://www.youtube.com/watch?v=iHGSkWoPp0o&feature=emb_title

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente