Recomandări de evenimente pentru o lună scurtă, dar caldă. Unde să mergi la Chișinău în februarie

evenimente

În ultima lună de iarnă ne gândim inevitabil deja la primăvară și la plimbări lungi și calde pe afară. Mai este un pic, iar noi vă îndemnăm să savurați din plin din sezonul rece al anului. Venim în ajutor și cu câteva recomandări de evenimente pentru această lună.

# 5 februarie – Debate Club: Face-detection. People have to be identified

Pe 5 februarie, de la ora 15.30, la America House va avea loc un club de dezbateri despre instrumentul de recunoaștere facială. Evenimentul este gratuit, însă pentru participare trebuie să te înregistrezi. Vezi detalii aici.

# 8 februarie – Întâlnirea absolvenților la parlament

Parlamentul organizează un eveniment dedicat absolvenților instituțiilor de învățământ. La eveniment sunt invitați toți doritorii de a vizita clădirea legislativului, împreună cu foștii colegi de clasă/facultate (grupuri de la cinci până la 35 de persoane). Evenimentul are loc sâmbătă, 8 februarie 2020, între orele 9.0 și 16.00. Detaliile le poți vedea pe Facebook.

# 8 februarie – Cuibul, live la Albion

Cel mai longeviv band din Moldova, Cuibul, va susține un concert pe 8 februarie în fața publicului din clubul redeschis Albion.

Pentru prima dată în ultimii șapte ani, trupa va concerta în componența sa clasică:
— Igori Dînga – chitară;
— Andrei Boico – bass;
— Dmitrii Sergheev – saxofon;
— Dmitrii Berdea – tobe.

În recital, în premieră, vor răsuna piese noi și hiturile anilor ’90-’2000 în sound electric.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 20.00. Prețul biletului este de 100 de lei. Urmăriți detaliile pe Facebook.

# 12 februarie – Charity Quiz Night by Hospices of Hope Moldova

Hospices of Hope Moldova te invită să te alături ediției din februarie a Quizului de Caritate. Vino pe 12 februarie, începând cu ora 18.30, la Gallo PUB (str. Albișoara 78/5) și testează-ți cunoștințele despre filme, geografie, muzică cărți și multe altele, totodată oferind susținere celor care se confruntă cu boli incurabile în regiunile Republicii Moldova.

Echipele (maximum șase persoane) trebuie să se înregistreze în prealabil la adresa electronică [email protected] sau la numerele de telefon +37360744068/+37360394306. Urmăriți aici detaliile evenimentului.

# 15 februarie – Rockhausen Festival 2020 | Winter Edition

Festivalul Rockhausen revine! Pe 15 februarie 2020, la Moldova Film, va avea loc Rockhausen Winter Edition, cu Alternosfera, Cronic, The Glimpse, FlashBlood, Denorm, The Wax Road, Siaj și Cosmos in Buzunar. Detaliile le puteți urmări aici.

# 22 februarie – Ping Pong Cup by Hospices of Hope Moldova

Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova revine. Anul trecut, 48 de participanți s-au luptat pentru locurile I, II și III. Vrei să fii unul dintre ei? Înregistrează echipa ta (2 persoane)* cu un mesaj la [email protected] sau un apel la +37360744068/+37360394306 și vino pe 22 februarie 2020, la 8.0, la Complexul Sportiv al USM de pe str. Nicolae Testemițanu nr. 6 (blocul FRIȘPA al USM). Urmărește aici detaliile evenimentului.

# 23 februarie – Concert pe întuneric

Marcel Lazăr revine cu un concert pe întuneric duminică, 23 februarie, începând cu ora 18.00, la Sala cu Orgă. Detaliile le puteți urmări pe Facebook.

# 28 februarie – Startup Weekend FoodTech Chisinau

În perioada 28 februarie-1 martie, la Generator Hub va avea loc un eveniment dedicat antreprenoriatului în domeniul alimentar. Printre subiectele discutate vor fi și: agricultura urbană, ambalarea inteligentă, livrarea mâncării, siguranța alimentară și altele. Vedeți aici detaliile despre eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente