„Prin STEM, investind în noua generație”. GirlsGoIT organizează un eveniment dedicat tinerilor pasionați de domeniul IT

eveniment

GirlsGoIT organizează un eveniment dedicat tinerilor pasionați de Știință, Tehnologii, Inginerie și Matematică – „Prin STEM, investind în noua generație”. În cadrul întrunirii vor participa speakeri din diferite medii profesionale, care și-au început cariera în domeniul TECH, fie ca angajați într-o companie IT, fie ca inițiați în domeniu printr-un proiect de afaceri sau un proiect social.

Evenimentul este destinat comunității de tineri care sunt dornici de a afla despre cum e să activezi în sfera TIC și care sunt cele mai recente tendințe în STEM, oportunități de carieră și educație și de a interacționa cu persoane noi.

Detaliile evenimentului
Data: 11 februarie 2020
Locația: Tucano Coffee Brasil
Ora: 18.00

Dacă ești interesat, te poți înregistra pentru eveniment completând formularul. Ulterior, vei primi un feedback despre eveniment și vei fi informat despre evenimentele viitoare.

Evenimentul este organizat de TEKEDU, prin programul GirlsGoIT și susținut de Ellation și Crunchyroll.
Probabil v-ați întrebat cu ce se ocupă compania Ellation. Este o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley.

Fiind parte din Otter Media, o companie a grupul Warner Media, lucrează cu tehnologiile de ultimă generație pentru a defini noi trenduri în consumul de media. Misiunea Ellation este să creeze produse extraordinare pentru fanii îndrăgostiți de anime și manga. De asemenea, Ellation este „compania mamă” pentru brandul Crunchyroll, lider în industria de anime și manga (un serviciu disponibil și pentru fanii din Republica Moldova).

Evenimentul este organizat pentru a celebra Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Domeniul Științei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente