5 evenimente interesante pentru ultima zi din această săptămână

evenimente
Foto: John Price

Dacă încă nu ești sigur ce să faci în ultima zi din această săptămână, noi te încurajăm să citești descrierea celor cinci evenimente prezentate mai jos și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

Așadar, duminica este pentru ca să te relaxezi și să te simți bine, ia-ți prietenii și petrece-ți timpul frumos alături de ei.

# Nabucco – operă în patru acte de Giuseppe Verdi

Duminică poți merge la un spectacol de zile mari la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Spectacolul începe la 17.00 și durează două ore și 30 de minute. Mai multe detalii, AICI.

# Expoziția Națională „Fabricat în Moldova” 2020

Dacă vrei să-ți petreci timpul util, atunci poți merge până pe 2 februarie la Expoziția Națională „Fabricat în Moldova”. Expoziția găzduiește un program amplu de afaceri în cadrul căruia sunt abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. Mai multe detalii, AICI.

# Expoziția fotografului Yuki Seli

Dacă ești pasionat de fotografie, atunci ești așteptat la expoziția „Suiray-ukiyo” a fotografului japonez Yuki Seli la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Tehnica autorului de imprimare a fotografiilor este una foarte specială, folosind deșeurile industriale generate în timpul producerii sticlei venețiene și iluminând într-o cameră întunecată fără a folosi lumina aparatului foto. Mai multe detalii despre eveniment, AICI.

# Grand Opening Cartego

Ești un cititor înflăcărat? Atunci ești invitat la deschiderea librăriei Cartego. Organizatorii menționează că pentru ei este o zi tare specială și promit că îți vei aminti și tu de ea cu drag. Mai multe detalii, AICI.

# Spectacolul „Livada de vișini”

Spectacolul „Livada de vișini” Cehov o considera comedie, Stanislavski – tragedie, iar pe afișul de la premieră, în 1904, scria dramă. În viziunea regizorului Alexandru Cozub de la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, aceasta devine tragicomedie. Așa că, nu te gândi mult, mergi și vezi un spectacol savuros despre setea de iubire împărtășită, despre nevoia de sens și împlinire. Mai multe detalii, AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente