Poșta Moldovei despre trimiterile poștale din China: „Toate comenzile destinate sau care tranzitează prin Wuhan sunt dezinfectate”

6IFLSAUDKFCLZHZVM2BPHRYTEE
Foto: Photo credit: Oregon Live

Poșta Moldovei a venit cu câteva precizări referitoare la trimiterile poștale care vin din China. Pentru a preveni riscul de transmitere a noului coronavirus, guvernul chinez a transmis tuturor administrațiilor poștale din țară instrucțiunea să dezinfecteze toate trimiterile poștale destinate sau care tranzitează prin Wuhan la centrul său de procesare.

„Operatorul desemnat al Chinei informează toți operatorii că pentru a preveni riscul de transmitere și răspândire ulterioară a noului coronavirus (2019-nCoV), Administrația Poștală din China a primit instrucțiunea guvernului chinez să dezinfecteze toate trimiterile poștale destinate sau care tranzitează prin Wuhan la centrul său de procesare”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina oficial a Poștei Moldovei.

Pentru trimiterile internaționale (Poșta de scrisori, colete și EMS) destinate provinciei Hubei (codurile poștale 430000-449999), Administrația Poștală din China va contacta destinatarul prin telefon înainte de livrare pentru a întreba despre preferințele de livrare.

Acești pași vor duce la întârzieri în prelucrarea și livrarea tuturor trimiterilor poștale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente