BAC 2020: Lista examenelor cu recunoaștere internațională de limbă străină, la promovarea cărora obții nota „zece” din oficiu

bac2019 (7)

Examenul maturității reprezintă una dintre cele mai dificile perioade din viața unui tânăr. Elevii care promovează examenele cu recunoaștere internațională pot obține nota „10” (zece), din oficiu, la proba de limbă străină la bacalaureat, ceea ce presupune minus o grijă când se ajunge la perioada de pregătiri.

Obținerea notei „zece”, din oficiu, are și anumite condiționări. Limba străină pentru care se solicită acordarea notei „10” (zece), din oficiu, trebuie să fie studiată de candidat pe parcursul învăţământului liceal în fiecare din clasele a 10-a, a 11-a şi a 12-a şi dacă această limbă coincide cu limba străină indicată în cererea de înscriere la examenul de Bacalaureat a candidatului. De asemenea, nivelul de competenţă lingvistică indicat în certificat/diplomă este egal sau superior nivelului B2 (C1 pentru candidaţii din clasele bilingve).

Dacă limba de bază în liceul tău este engleza, franceza, germana, italiana sau spaniola, îți recomandăm o listă de examene cu recunoaștere internațională, la promovarea cărora vei putea obține nota „zece” din oficiu la proba de limbă străină.

# Limba engleză

# Limba franceză

# Limba germană

# Limba italiană

# Limba spaniolă

Taguri: #BAC 2020
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente