AgroCredo. De la mic gospodar la mare proprietar

Middleaged man with apples stand near apple-tree
Foto: Middleaged man with apples stand near apple-tree

Eşti agricultor şi ai nevoie rapid de bani pentru finanţarea cheltuielilor legate de desfăşurarea activităţii în agricultură? Moldova Agroindbank îţi pune la dispoziţie AgroCredo, un credit pe care îl obţii simplu şi rapid, fără gaj şi fără documente confirmative de utilizare a creditului.

Noul produs creditar AgroCredo oferă până la 100 de mii de lei pe un termen de până la 60 de luni, pentru finanţarea cheltuielilor legate de desfăşurarea activităţii în agricultură.

Motive ca să iei un credit AgroCredo:

# îl obţii rapid şi simplu, posibil doar cu buletinul sau actele de constituire;

# suma este disponibilă instant pe card;

# creditul se acordă fără gaj; 

# nu prezinţi documente justificative de utilizare a creditului.

De creditul AgroCredo pot beneficia:

# persoanele juridice şi întreprinderile nou-create, cu termenul înregistrării de până la 12 luni, cu activităţi în agricultură;

# persoanele fizice care prelucrează pământ (propriu sau arendat), deţin în proprietate capete de animale sau familii de albine.

Viitorul aparţine unei agriculturi moderne, performante şi ecologice. Noul produs de creditare marca MAIB – AgroCredo vine în ajutorul micilor fermieri, care ne dorim să avanseze în munca pe care o fac zi de zi şi să-şi materializeze aspiraţiile construind un business modern. Suntem alături de clienţii noştri, pentru ca avem încredere şi ne mândrim cu succesele lor”, a declarat Oleg Paingu, vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente