(video) Descoperă-l pe Bearl Grylls și alți vorbitori de talie la cea de-a patra ediție a Summitului Global de Conducere

53602066_1285480318257216_7709719935613665280_o

An de an, echipa Summitului Global de Conducere încearcă să dezvolte și să ofere conținut proaspăt, practic și motivațional care, ulterior, devine subiect de discuție în sute de organizații din întreaga lume. Asigură-te că vei fi și tu prezent la eveniment.

Pregătirile pentru ediția din acest an sunt în plină forță. Organizatorii spun că au o locație extraordinară anul acesta – Centrul Tekwill – și un program bogat în conținut calitativ și motivațional. Ești pregătit să participi?

Te întrebi, probabil, ce lucruri noi vei învăța la ediția din anul acesta. Iată în continuare câteva dintre tematicile care vor fi abordate în cadrul Summitului.

# Negocieri

Toate negocierile se desfășoară pe baza unui anumit set de abilități, fie că e vorba de o negociere cu un prieten, de o reorganizare în cadrul unei echipe de manageri sau, pur și simplu, de o ieșire în oraș. Fostul negociator FBI în luarea de ostatici, Chris Voss, va vorbi despre tehnici de salvare a vieții în situații extreme. A avut experiența unor confruntări grele între cele mai temute clanuri din Haiti și a soluționat jafuri armate petrecute în inima New York-ului – toate încheiate cu succes datorită tehnicilor aplicate. Negociatorul de talie mondială Chris Voss îți arată cum să aplici aceste metode în viața de zi cu zi, la locul de muncă, în relația cu partenerul și în orice alt domeniu important pentru tine.

# Managementul echipelor

Cei care coordonează și supraveghează activitatea altor oameni trebuie să-și dezvolte un anumit set de abilități care să-i ajute să construiască relații și să ducă sarcinile spre îndeplinire cu ajutorul echipei. Todd Henry va dezvălui două lucruri de care angajații au nevoie de la șefii lor.
Vino cu echipa ta și creșteți împreună ascultând și luând notițe de la lideri cu succes mondial.

# Managementul riscurilor

Nu există leadership fără asumare de riscuri și confruntare cu eșecul. Bear Grylls va vorbi despre modul în care el se pregătește mental pentru a face față riscurilor și provocărilor aventurării. Jia Jiang va vorbi despre lucrurile surprinzătoare pe care le-a învățat dintr-un experiment în cadrul căruia s-a supus la 100 de zile de respingere.

# Caracter și valori

Leadesrhip-ul tău se bazează pe caracterul tău. Valorile tale îți vor dicta viziunea cu privire la ce este corect. Patrick Lencioni te va îndemna să-ți examinezi bine motivele pentru care vrei să devii un lider și va explora modul în care motivația ta lăuntrică influențează nivelul de eficiență al leadership-ului. DeVon Franklin va vorbi despre perioada lui de succes la Hollywood în care a rămas devotat valorilor sale fundamentale.

În fiecare an, Summitul Global de Conducere prezintă istorii ale oamenilor care și-au găsit scopul în viață și astăzi au un impact unic în sfera lor de influență. Nu rata ediția din acest an. Urmărește toate anunțurile și detaliile organizatorice pe evenimentul Facebook AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente