Peste un milion de semnături pentru schimbarea logoului NBA. Fanii vor ca silueta prezentă în logo să fie înlocuită cu cea a lui Kobe Bryant

NBA

Fanii lui Kobe Bryant propun ligii superioare de baschet din SUA să schimbe logoul NBA. Aceștia au strâns peste un milion de semnături prin care cer ca silueta prezentă în logo să fie înlocuită cu cea a lui Kobe Bryant.

Designul actualei sigle este vechi din 1969 și a fost făcut după silueta altui jucător de legendă de la Los Angeles Lakers, Jerry West, transmite digisport.ro.

Los Angeles Lakers și-a amânat meciul cu rivala din oraș, Clippers, iar arena Staples Center rămâne loc de pelerinaj pentru mii de fani. Timp de o săptămână, primăria din Los Angeles va fi luminată în culorile lui Lakers.

A dat startul proiecției la ora 8 și 24 de minute, numerele purtate de Kobe în cei 20 de ani de carieră. Bryant e singurul jucător din istorie care are două numere retrase.

Amintim că duminică, 26 ianuarie, fostul baschetbalist american Kobe Bryant a decedat în urma unui accident cu elicopterul. În urma accidentului au decedat nouă persoane, printre care și fiica celebrului baschetbalist.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente