La stand-up-ul „Ultimul Concert” în locul lui Alexandr Dolgopolov va participa Artur Ciaparean

nopng

Organizatorii stand-up-ului „Ultimul Concert” vin cu un anunț pentru cei care planifică să ajungă la eveniment. Mai exact, este vorba despre invitatul evenimentului, Alexandr Dolgopolov, care nu va reuși să ajungă la Chișinău. În locul acestuia va evolua Artur Ciaparean.

„Alexandr Dolgopolov are probleme cu autoritățile rusești și a zburat imediat în Israel. Noutatea poate fi ușor găsită pe Google, la o simplă căutare a numelui Dolgopolov. În ultima săptămână, această istorie este aprig discutată de întreaga Rusie.

Am sperat până în ultima secundă ca Alexandr va putea veni la noi să participe la concert. Dar, din păcate, acest lucru nu este posibil. Într-un moment critic, ne-am reunit și ne-am pus întrebarea: Pe cine, în cea mai îndrăzneață fantezie, am dori să vedem la concert în această situație extremă? Și răspunsul n-a întârziat să apară – Artur Ciaparean. Iar el a spus «DA»!  Suntem cu adevărat norocoși. Artur este gata să zboare spre Chișinău chiar a doua zi după un zbor obositor din Statele Unite”, anunță organizatorii.

Cine este Artur Ciaparean? Comediant stand-up, ale cărui bilete la spectacole sunt vândute în toate țările unde se vorbește limba rusă. Starul primului sezon la spectacolul de pe YouTube „Что было дальше?” Și până acum, în comentarii este chemat să revină înapoi. Așadar, comediant de stand-up la postul rusesc de televiziune ТНТ, invitat la Вечерний Ургант și la alte zeci de show-uri TV și pe YouTube. Performanțele sale adună milioane de vizualizări pe YouTube.

Costul biletelor variază de la 300 la 600 de lei.

Puteți să le luați de aici sau la casa Filarmonicii Naționale (str. Mitropolit Varlaam 78).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente