Ai nevoie de un credit pentru consum sau vrei să-ți procuri o casă? Vezi ce promoții îți oferă băncile din Moldova

658x0_58280

Cu toții ne dorim să avem o casă proprie sau să o mașină. Aceste visuri pot fi realizabile dacă ați economisit sau agonisit o sumă de bani ori dacă apelați la serviciile de creditare din băncile licențiate din Moldova.

Echipa #diez a analizat toate ofertele pe care le propun băncile din Moldova în vederea achiziției unei case sau altor lucruri personale. Vă propunem să analizați ce oferte vă sunt mai aproape de buzunarul dumneavoastră.

# Credit ipotecar:

— suma de până la 2 milioane de lei;

— rata dobânzii 7,50 %;

— 0 % comision de administrare a creditului;

— termen de până la 15 ani;

— banca asigură un termen de examinare de doar patru zile lucrătoare.

Mai multe detalii vezi aici.

# Creditul de consum negarantat. Destinația – nevoile personale de consum cu diverse destinații, inclusiv pentru refinanțarea creditelor/împrumuturilor de consum de la alte instituții financiare:

— suma de până la 200 de mii de lei fără garanții materiale;

— termen de la 61 de zile până la cinci ani. Dacă suma creditului depășește 100 de mii de lei, solicitantul trebuie să fie proprietar/coproprietar al unui bun imobil locativ;

— rata dobânzii este valabilă până pe 30 iunie 2020. Rata introductivă fixă – 12,70 %.

Mai multe detalii vezi aici.

# Creditul de consum garantat. Destinația – cheltuielile de consum nenominalizate, inclusiv refinanțarea creditelor/împrumuturilor acordate de la alte instituții financiare pentru aceste scopuri:

— suma maximă a creditului este de până la 2 milioane de lei;

— termen de până la 10 ani;

— rata dobânzii este valabilă până în perioada 30 iunie 2020. Rata introductivă fixă – 10,50 %.

Mai multe detalii vezi aici.

# Creditul imobiliar. Destinația creditului:

procurarea/construcția bunurilor imobile cu destinație locativă care se află pe teritoriul Moldovei;

— modernizarea/consolidarea/reabilitarea/extinderea/finalizarea bunurilor imobile cu destinație locativă;

— procurarea terenurilor pentru construcții locative, doar în cazul finanțării și a proiectului de construcție;

— refinanțarea creditelor/împrumuturilor imobiliare acordate de alte instituții financiare.

— suma creditului de până la 80 % cu condiția ipotecării bunului imobil; până la 100 % cu ipotecă suplimentară a altui bun imobil locativ sau comercial;

— rata dobânzii pentru deținătorii de carduri salariale Victoriabank – 8,25 % flotantă;

— rata dobânzii standard – 8,75 % flotantă;

— termen de până la 25 de ani.

Mai multe detalii vezi aici.

# MAIB lansează trei oferte destinate nevoilor tale personale: Espresso, Capuccino şi Frappe. Ele sunt accesibile şi uşor de obţinut. Creditele de consum de la Moldova Agroindbank îţi pot îndeplini un vis sau te pot ajuta să rezolvi o problemă primordială. Creditele se acordă fără gaj, iar suma aprobată o primeşti imediat pe cardul Instant VISA Classic, oferit gratuit.

Creditul ESPRESSO îţi oferă de la 2 000 de lei până la 100 de mii de lei, pe un termen de 60 de luni, doar cu buletinul de identitate, fără gaj şi fără justificarea cheltuielilor.

Creditul CAPPUCCINO îţi oferă de la 2 000 de lei la 200 de mii de lei, pe un termen de 60 de luni. Ai nevoie doar de buletinul de identitate, un fidejusor şi un imobil în proprietate.

Creditul FRAPPE îţi oferă până la 200 de mii de lei, doar cu buletinul şi fără gaj, pe un termen de până la cinci ani. Este necesar însă să ai un imobil în proprietate şi doi fidejusori.

Mai multe detalii vezi aici.


Iarna aceasta, Moldindconbank are cele mai bune oferte de creditare. Vino acum în sucursalele băncii şi beneficiază de credite în sumă de până la 100 de mii de lei, fără deţinerea imobilului în proprietate. Mai mult, obţii o dobândă avantajoasă la creditele de nevoi personale, precum şi împrumuturi investiţionale, fără comision de acordare. Iar dacă primești salariul pe cardul Moldindconbank, îți oferim o reducere la rata dobânzii pentru orice credit!

Cine poate beneficia:

# rezident al Republicii Moldova (cetăţean al Republicii Moldova, cetățean străin sau persoana fără cetăţenie), cu domiciliul permanent în Republicii Moldova, care deţine act de identitate corespunzător, eliberat de organele abilitate ale Republicii Moldova valabil la momentul solicitării creditului;
# să aibă vârsta cuprinsă între 20 și 70 de ani (vârsta maximă până la care se va rambursa creditul);
# angajat în câmpul muncii, cu o vechime de minimum patru luni (cu excepția pensionarilor și pentru cei care dau în locaţiune bunuri mobile/imobile);
# dacă creditele deținute sunt în sumă mai mare de 100 de mii de lei se cere deţinerea imobilului (imobil locativ, teren de construcţii sau agricol, grădini) în proprietate fără interdicţii.

Mai multe detalii vezi aici.

Express Credit

Eşti eligibil(ă) dacă:

# eşti cetăţean(ă) al (a) Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 60 de ani (pentru femei) şi între 21 şi 63 de ani (pentru bărbați);
# eşti angajat(ă) oficial în câmpul muncii, cu o perioadă minimă de lucru de patru luni sau primeşti transferuri de peste hotare (nu mai puţin de șase transferuri în ultimile 12 luni în oricare bancă din ţară, confirmând, totodată, că lucrezi oficial în afara graniţilor);
# nu ai credite restante faţă de bancă şi alţi creditori.

Care este oferta:

# rata dobânzii – 4,5 %;
# comisionul de examinare a creditului – 90 de lei.
# comisionul de acordare a creditului 2 % (minimum 300 de lei).
# comisionul de administrare a creditului:
— 0,55 % lunar din suma creditului acordat, dacă suma creditului depăşeşte 50 de mii de lei;
— 0,70 % lunar din suma creditului acordat, dacă suma creditului nu depăşeşte 50 de mii de lei.

Mai multe detalii vezi aici.

„Credite de consum – 0 % primele trei luni”

Tot ce ați dorit să procurați până acum și nu vă puteați permite, acum este posibil, fiindcă în această iarnă creditele de la ENERGBANK sunt și mai avantajoase. După expirarea perioadei de trei luni, rata dobânzii la creditele de consum se va stabili în mărime de 4 % anual pentru clienții cu istorie creditară și 4,55 % anual pentru clienții standard.

Mai multe detalii vezi aici.

Mobiasbanca te surprinde cu cea mai avantajoasă ofertă de creditare.

Poți obține credit fără gaj de până la 200 de mii de lei, doar cu buletinul de identitate, cu o aprobare de la 30 de minute, fără comisioane de acordare şi analiză a dosarului.

Totodată, banca te bucură cu o dobândă specială, de la 2 % anual.

Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2020.

Pentru mai multe detalii, contactează consilierul tău personal de la Mobiasbanca sau apelează la serviciul clienți la numărul de telefon 022 256 456, disponibil 24/7.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente