(foto) Prindeți Yardsale „Ticket to love” și călătoriți cu locomotiva care vă duce spre dragoste

12768372_1130115963665317_5720477605068986323_o

Așa cum am celebrat toate sărbătorile importante din luna ianuarie, este timpul să vă pregătiți pentru următoarea lună a iernii, care aduce cu sine o sărbătoare de suflet – Ziua Îndrăgostiților. Vă propunem să vă aventurați într-o călătorie unde dragostea face minuni, unde iubirea împinge munți și face să înflorească totul în jur.

Cu siguranță că, în forfota pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, nu toți au reușit să viziteze YARDSALE, evenimentul care a fost desfășurat la Gara Feroviară. Pentru ca mai mulți chișinăuieni să admire clădirea Gării, Yardsale „Ticket to love” nu își schimbă locația.

În data de 9 februarie, de pe peronul Gării Feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE, care ține drumul spre primăvară. În timp ce trenul așteaptă la peron, veți reuși:
# să jucați nunți rapide;
# să confecționați inimioare din origami;
# să vă puneți dorințe ce vin din inimă;
# să vă mărturisiți dragostea îndrăzneț și la nesfârșit.

Tone de șampanie și cele mai bune cupcakes din oraș, food court pentru cupluri, salon de înfrumusețare pentru mirese, iar pentru miri avem multă, multă bere! Și, desigur, zonă mare cu jocuri și ateliere pentru copii.

Intrarea în rochie de mireasă este gratuită. Ticket to love – 60 de lei, copiii până la 12 ani și pensionari beneficiază de intrare gratuită.

Evenimentul va avea loc duminică, 9 februarie, ora 12.00. Vezi mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente