(foto) Teatrul-studio de improvizație ZaO prezintă un proiect nou. Vino să vezi performance-ul Iuliei Pânzari „Watching Watching Angel”

collage

Teatrul-studio de improvizație ZaO prezintă un proiect nou publicului interesant. Performance-ul Iuliei Pânzari „Watching Watching Angel” va avea loc duminică, 26 ianuarie, ora 16.00, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Sala Albastră (etajul 2).

„«Am văzut un Înger, Îngerul Îngerului…» – atenția îndreptată către atenția altuia care e martorului unei minuni. Minunea se petrece cu el sau cu mine? Acesta e un performance – un experiment de cercetare care folosește arta plastică ca reprezentație modernă a artei performante.”

„Obiectul atenției este procesul concentrației, al analizei și experiența transformării la un nivel înalt. Se aplică și se studiază simbolul Îngerului și anume componentul său nevăzut pentru subiect care prin prezența, atenția, cunoștințele sale întreține schimbări nemateriale în acest subiect, mărturisește pe limba sa că schimbările se întâmplă. Din nou, din nou și din nou…”

„Ce va fi dacă te uiți mult ca un înger, iar cel care e în spatele tău tot se uită ca un înger la tine? În timp ce un altul se uită ca la un înger la el? În timp ce altul, în spatele lui se uită… și așa mai departe… Ce se va întâmpla dacă eu voi mărturisi că am văzut o minune în timp ce altul va mărturisi că a văzut minunea din mine? În timp ce altul va mărturisi… din nou și din nou… mai departe de limitele posibilului știut… „Cine sunt eu? Ce văd? Ce sau cine mă vede pe mine? Dacă eu privesc ca un Înger.”

Ideea și producția îi aparțin Iuliei Pânzari, în interpretarea actorilor Teatrului-studio ZaO și a spectatorilor care au participat la trainingurile pentru acest spectacol.

Bilete în muzeu: 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente