PDM și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din Hâncești: „Candidatul nostru este hânceștean”

PDM

Ion Mereuță este candidatul PDM pentru alegerile parlamentare noi în circumscripția numărul 38, Hâncești. Candidatul partidului a fost prezentat de Pavel Filip în cadrul unei conferințe de presă.

Ion Mereuță este jurist de profesie, lector universitar, actualmente consilier raional, reprezentant al guvernului în Hâncești în perioada 2016-2019.

„Spre deosebire de ceilalți candidați, care își doresc acest mandat doar pentru a bifa o nouă luptă politică fără să le peste de Hâncești cu adevărat, ci vin aici pentru funcții, candidatul nostru este singurul care a muncit și va munci cu aceeași dedicație pentru această regiune, pentru că este hânceștean”, a spus Pavel Filip.

Amintim că deputatul democrat Alexandru Botnari a depus cererea de demisie din funcția de deputat, întrucât acesta a fost ales primar al orașului Hâncești. În cele din urmă, politicianul a ales să devină primar după ce aproape un an a fost deputat.

Cheltuielile estimate pentru realizarea activităților electorale aferente alegerilor parlamentare noi din 15 martie 2020 au fost estimate la 4 226 670 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente