Participă la concursul „Champions of Change” și câștigă unul din cele trei premii de 1 000 de euro

oportunitate
Foto: Helena Lopes

Perioada de aplicare la proiectul Champions of Change se anunță deschisă. Toți doritorii sunt încurajați să participe la cea de-a doua ediție pentru a câștiga cele trei premii în valoare de 1 000 de euro fiecare. Concursul se desfășoară online în perioada 20 ianuarie-20 februarie 2020.

Cea de-a doua ediție a proiectului Champions of Change continuă să promoveze povești de succes și să stimuleze mai multe inițiative publice: de la tineri antreprenori și mici comunități adunate în jurul obiectivului comun de îmbunătățire a spațiului lor de trai, la organizații ale societății civile care luptă pentru transparență și corectitudine și comunități academice care lucrează asupra unor idealuri de anvergură, atât acasă, cât și în întreaga comunitate europeană.

Regulamentul poate fi accesat pe site-ul și pe pagina de Facebook a LID Moldova.

Competiția este deschisă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au rezultate remarcabile în activități comunitare și/sau de interes public pe parcursul anului 2019 și/sau au stabilit noi standarde în domeniul lor de activitate.

În prima etapă de jurizare, se vor alege maximum 15 finaliști dintre toți cei înscriși la concurs. Membrii juriului desemnați de echipa LID Moldova vor alege în calitate de câștigători pe oricine consideră relevant conform următoarelor criterii:

# inițiativele sau proiectele candidatului „realizate în anul 2019” au impact și continuitate în societate;

# creează, promovează standarde și așteptări noi în domeniul de activitate;

# integritatea și reputația personală și profesională este ireproșabilă;

# este deschis să coopereze și să susțină inițiativele similare sau conexe, inclusiv prin schimb de experiență și mentorat;

# persoana este dedicată apărării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, precum și valorilor democratice.

Toți participanții la concurs sunt invitați la Gala de decernare a premiilor, în cadrul căreia campionii desemnați de juriu vor primi statueta din bronz Champion of Change.

Cele mai bune inițiative vor fi premiate cu granturi și sprijin financiar din partea partenerului Friedrich Naumann Foundation for Freedom pentru o inițiativă sau proiect nou.

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente