Poliția din Chișinău a lansat campania de informare a cetățenilor „Siguranța bunurilor personale depinde de noi toți”

auto-furt

Poliția capitalei a lansat, ieri, Campania de informare și sensibilizare a cetățenilor „Siguranța bunurilor personale depinde de noi toți”, care se va desfășura până pe 16 februarie. Oamenii legii își propun să informeze și sensibilizeze cetățenii despre situația infracțională și cum să-și protejeze bunurile materiale.

O atenție sporită se va atrage îndeosebi la prevenirea furturilor din buzunare, pentru ca cetățenii care circulă cu transportul public să nu cadă victime ale pungașilor.

În acest sens, în sediul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, a fost desfășurată o ședință de lucru la care au participat administratorii de rute, conducătorii din parcurile de troleibuze și autobuze din municipiul Chișinău. Acestora li s-a adus la cunoștință situația criminogenă din capitală, în special cea care ține de furturile din buzunare, unde în timpul călătoriilor pasagerii sunt deposedați de bunurile materiale.

Totodată, în toate unitățile transportului public vor fi afișate materiale informative ca cetățenii să poată preveni orice fel de furt în timpul călătoriei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente