Lista aplicațiilor gratuite pentru Android și iOS, prin intermediul cărora poți asculta podcast-uri

best-podcasts-1566314974
Foto: runnersworld.com

Dacă aveți iOS sau Android și v-ați plictisit de Apple Podcasts sau Google Podcasts, v-am pregătit o listă de aplicații cu ajutorul cărora puteți asculta podcast-uri. Majoritatea aplicațiilor includ opțiuni de căutare, diferite opțiuni de partajare, cronometrare și multe altele.

# RadioPublic

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

RadioPublic este o aplicație disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android. Este gratuită și nu necesită cont sau autentificare – începeți să ascultați!

# Pocket Casts

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

Pocket Casts este o aplicație pentru persoanele care ascultă diferite tipuri de podcast-uri. Are o interfață accesibilă, opțiuni de căutare, filtrare și multe altele. Un alt instrument util este opțiunea de sincronizare. Pocket Casts a trecut recent la un nou model, utilizarea lui rămâne gratuită, dar se oferă și un plan contra cost.  

# Castbox

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

Castbox este o platformă relativ nouă, dar a reușit să adune mai multe recenzii uimitoare. De asemenea, Castbox a câștigat câteva premii pentru „best of” de la Google și Apple.

# Podbean

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

Aplicația de podcast este ușor de navigat și utilizat și are sute de recenzii de cinci stele. Dacă doriți să creați un podcast de pe telefonul mobil, această aplicație vă va permite să înregistrați și să încărcați cele înregistrate pe contul creat.

# Stitcher

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

Stitcher are capacitatea de a căuta episoade, nu doar podcast-uri întregi. Puteți crea liste de redare, găsiți noi podcast-uri, puteți asculta știri și multe altele. Este o aplicație de podcast gratuită, care oferă un serviciu de abonament premium pentru 4,99 USD/lună pentru a elimina anunțurile și a asculta emisiunile originale.

# Laughable

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

Laughable este concentrat pe comedie. Laughable vă permite să vă abonați nu doar la podcast-uri de toate genurile, ci și direct la mii de comedianți, jurnaliști, actori, sportivi, muzicieni, autori, politicieni și alte persoane care merită auzite.

# TuneIn Radio

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

TuneIn Radio funcționează cu CarPlay, Apple Watch și Chromecast. De asemenea, poate fi folosit gratuit pentru a asculta podcast-urile preferate.

# Spotify

Gratuit pe iOSGratuit pe Android

Spotify este cunoscut pentru muzică, dar are și o selecție de podcast-uri. Dacă podcast-ul vostru preferat nu e pe Spotify, puteți solicita cu ușurință listarea acestuia. Formularul se completează în 10 secunde. (Nu e disponibil în Moldova, dar puteți să rugați prietenii de peste hotare să vă facă share la contul lor.)

Vedeți și 10 motive să ascultați un podcast.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente