(foto) Locuitorii din Chișinău sunt indignați de calitatea reparației aleii pietonale din sectorul Botanica

botanica alee 1
Foto: Facebook/ Orașul pentru oameni

Locuitorii din Chișinău sunt indignați de calitatea reparației unei alei pietonale din sectorul Botanica. Pe rețele sociale au fost postate mai multe fotografii în care a fost surprinsă reparația zonei pietonale de pe bulevardul Dacia.

Din imagini se vede că lămpile și urnele de gunoi nu au fost instalate bine, iar trotuarul de la trecerea de pietoni este stricat. Mai mult, oamenii sunt nemulțumiți și de parcarea mașinilor, care se face direct pe alee.

Sursă foto: Facebook/Orașul pentru oameni

Pretura sectorului Botanica a venit cu o reacție la aceste imagini, menționând că în cadrul proiectului privind reconstrucția scărilor și de amenajare a aleii din bulevardul Dacia, nr. 2 volumul de lucrări a fost executat la 80 %, respectiv este prematur de vorbit despre calitatea lucrărilor atât timp cât lucrările nu au fost finalizate.”

Reamintim că, pentru acest an, fiecare sector a primit cinci milioane de lei pentru implementarea proiectelor de modernizare a locurilor publice din Capitală.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente