Dorin Chirtoacă este candidatul blocului electoral „UNIREA” la alegerile parlamentare noi

cover-3-881×496

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, este candidatul blocului electoral „UNIREA” pentru participarea la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești. Decizia a fost luată în cadrul reuniunii reprezentanților partidelor din cadrul Mișcării Politice „UNIREA”.

„Astăzi, 22 ianuarie, la Hâncești, a avut loc reuniunea reprezentanților partidelor de la centru și din teritoriu, din cadrul Mișcării Politice «UNIREA». În urma schimbului de opinii, s-a decis propunerea subsemnatului, în calitate de candidat din partea MPU, în circumscripția nr. 38, Hâncești, pentru alegerile parlamentare din 15 martie”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Chirtoacă a mai anunțat că a fost format grupul de inițiativă, iar mâine vor merge la Consiliul de Circumscripție Hâncești pentru a solicita listele de subscripție.

Blocul electoral „UNIREA” este constituit de către Partidul Politic „Democraţia Acasă”, Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Politic „Partidul Popular Românesc” și Partidul Politic „Uniunea Salvați Basarabia”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente