Calea ta spre o carieră de succes. Devino ambasador al Universității de Stat din Moldova 

22.01.2020

Ai fost delegat vreodată pentru o misiune specială sau acreditat pentru a reprezenta pe cineva ori ceva? Dacă nu, e bine să știi că Universitatea de Stat din Moldova își deschide anual ușile și îți oferă această oportunitate.

Dacă ești elev în clasele X-XII, atunci USM te așteaptă să participi la programul pentru dezvoltarea ta personală și formarea unor abilități necesare pentru o viitoare carieră de succes. Vei avea parte de întregul pachet de beneficii de care se bucură orice reprezentant diplomatic, mai exact ședere gratuită într-un oraș, altul decât cel din care provii, alimentare gratuită și posibilitatea de a participa la traininguri organizate prin intermediul tehnologiilor moderne, inclusiv platforme electronice multimedia, toate acestea în limitele teritoriale ale Ambasadei Universității de Stat din Moldova.

Pentru a obține titlul de Ambasador USM, trebuie să parcurgi două trepte:

— participă la programul de formare în perioada anunțată în prealabil pe site-ul USM, program ce presupune activități organizate de traineri cu expreriență, excursii în campusul universității și activități cultural-artistice;

— organizează activități de ghidare în carieră la tine în liceu, conform modelului oferit în cadrul instruirii.

E simplu, nu? Mai ales că la sfârșitul programului vei obține și un certificat de trainer, cu alte cuvinte vei avea posibilitatea să-ți împărtășești experiența cu colegii. Fii cu ochii pe site-ul Universității de Stat din Moldova pentru a afla mai multe detalii la zi și pentru a fi la curent cu actele necesare, perioada de desfășurare și pentru a nu-ți rata șansa de afirmare.

Poți deveni al USM ambasador, dacă ești elev cu spor!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente