La finalul meciului din liga secundă, a treia divizie valorică a Turciei, dintre echipele „Uşakspor” și „Ergene Velimese” (2-0), arbitrul a dictat trei lovituri de la 11 metri în poarta gazdelor în doar câteva minute. Două dintre acestea au fost scoase de portarul echipei gazde, după care acesta a fost eliminat, iar al treilea penalty consecutiv a fost respins de fundașul echipei.

În ultimele minute din meci, arbitrul a arătat la punctul cu var în favoarea echipei oaspete, iar portarul lui Uşakspor, Yersin Aydin, a respins lovitura de la 11 metri. Cu toate acestea, arbitrul central i-a acordat lui Aydin un cartonaș galben și a cerut să se execute încă o dată. Când portarul a respins și al doilea penalty, arbitrul din nou a oprit jocul, l-a eliminat pe portar de pe teren, arătându-i al doilea cartonaș galben, respectiv și pe cel roșu, după care a mai dictat o lovitură de la 11 metri. De această dată, fundașul Levent Aktug a intrat în poartă și a respins al treilea penalty, astfel jucătorii lui Ergene Velimese nu au reușit să realizeze niciunul dintre cele trei lovituri de la 11 metri.

Uşakspor a urcat pe poziția a 13-a în clasament după această victorie, având în palmares 24 de puncte, în timp ce Ergene Velimese se află pe poziția a 9-a cu 27 de puncte.

Mai jos vă propunem să vedeți secvența din ultimele minute ale meciului.