Recomandări #diez. Află unde și cum să-ți petreci timpul în ziua de miercuri, 22 ianuarie

pexels-photo-40525
Foto: freestocks.org

O nouă zi înseamnă noi forțe și voie bună, iar pentru a le acumula, echipa #diez vine cu recomandări noi de evenimente pentru o zi cât mai productivă și interesantă.

# Invitația la Vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” pentru spectatori, unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș este un spectacol-mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Mai multe detalii vezi aici.

# Sacada: Tehnici pentru bărbați cu Pavel Lozan

Image may contain: one or more people and shoes, text that says "TEHNICI PENTRU CU PAVEL 22.01 18:30 KEDEM"

Vino la #tango tehnici pentru bărbați cu Pavel Lozan, proful #TAM. Evenimentul va avea loc pe data de 22 ianuarie, de la 18.30. Lecția este dedicată tehnicii de sacada. Preț este de 60 de lei. Mai multe detalii sunt aici.

# PHILOMoviesWeek (ZIF 2019-2020)

No photo description available.

Evenimentul va cuprinde vizionări de filme însoțite de prezentarea simbolismului filosofic, precum și de exerciții practice și discuții filosofice la final, plecând de la tematica filmului vizionat. Acest eveniment face parte din proiectul cultural ZIF 2019 (Ziua Internațională a Filosofiei), Ediția a VI-a, organizat de Noua Acropolă la Chișinău al șaselea an consecutiv. Mai multe vezi pe Facebook.

# Ultima noapte la Madrid

Image may contain: 1 person, indoor

Pe parcursul a 90 de minute, spectatorul urmăreşte viaţa interioară a unei femei pe nume Jacqueline, ultima soţie a pictorului spaniol Pablo Picasso. Ala Menşicov în rolul Jacquelinei este atât de profundă şi ambiguă, încât uneori te poţi întreba care este adevărata Jacqueline şi care – talentata zeiţă a teatrului. Mai multe vezi pe Facebook.

# Marvel War

Image may contain: one or more people, sky and text

Clubul de Jocuri Intelectuale Aristotel începe în forță acest an cu un eveniment distractiv pentru toți pasionații de filme, care va implica cunoștințe din universul filmelor cu supereroi Marvel. Mai multe vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente