(foto) Artişti precum Bruno Mars, Ed Sheeran sau Cardi B. Michelle Obama a publicat lista cântecelor preferate

michelle-obama-official-portrait-wk

Precedenta prima doamnă a SUA, Michelle Obama, a publicat duminică lista de cântece preferate. În lista celor 35 de cântece preferate se regăsesc piese semnate de artiști precum Bruno Mars, Ed Sheeran sau Cardi B.

Lista a fost publicată pe pagina de Twitter a fostei prime doamne. „Pentru a oferi un pic de inspiraţie, vreau să vă împărtăşesc lista mea #WorkoutPlaylist. Aceste cântece par să-mi dea un impuls suplimentar pentru a duce la bun sfârşit antrenamentele dificile. Tu ce melodii ai pe lista ta?”, şi-a întrebat fost primă doamnă prietenii din lumea virtuală, precizând că ascultă aceste piese atunci când merge la sală, scrie agerpres.ro.

De-a lungul anilor, Barack şi Michelle Obama au făcut publice şi alte liste cu cântecele lor preferate.

La sfârşitul lunii decembrie, fostul preşedinte a postat lista cântecelor preferate pentru 2019, în care a inclus mai multe piese în limba spaniolă ale unor artişti ca Rosalía, J. Balvin, Ozuna şi Daddy Yankee, printre alţii.

Alte piese menţionate de Obama sunt „Mood 4 Eva” de Beyonce, „Juice” de Lizzo, „Go” de The Black Keys, „The London” de Young Thug, în colaborare cu Travis Scott şi J. Cole, „Hello Sunshine” de Bruce Springsteen şi „In my room” de Frank Ocean.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente