Cea mai populară metodă de întinerire facială – de ce sunt atât de solicitate injecțiile cu acid hialuronic

acid-hialuronic-pometi-pret (1)

Rejuvenarea facială este una dintre cele mai solicitate intervenții dermato-cosmetice. Pentru că fiecare corp se maturizează și îmbătrânește la rândul său, dar și pentru că există o mulțime de proceduri ce au, într-un fel sau altul, efect de întinerire vizuală a feței, rejuvenarea facială include o întreagă serie de proceduri, precum injecții pentru întinerire.

Totuși, dintre substanțele folosite de medicii esteticieni, una a devenit rapid preferată – acidul hialuronic. Care sunt avantajele care l-au făcut atât de popular și în ce scopuri poate fi el folosit?

# Când poate fi utilizat acidul hialuronic?

Acidul hialuronic de diferite densități și cu diverse mărimi moleculare ale particulelor se utilizează în câteva scopuri:

# acidul hialuronic cu mărime moleculară mare este component activ al cremelor și serurilor hidratante; cu cât mai tare scade mărimea, cu atât mai profund ajunge acidul hialuronic în piele, unde reține fenomenal apa;
# acidul hialuronic mai dens este cel „fixat” în gel și se folosește pentru „fillere” (injectat în zonele deflatizate el adaugă volum, iar sub riduri provoacă un efect de umplere, netezindu-le din interior).

În concluzie, în chirurgia plastică acidul hialuronic se folosește ca tratament împotriva ridurilor, pentru mărirea buzelor, frecvent în ultima decadă se injectează acid hialuronic în pomeți sau bărbie. Odată cu descoperirea proprietăților acestei substanțe aproape magice și cu apariția fillerelor performante, de calitate superioară oricăror alte metode de augmentare și formare a volumului, chirurgia estetică a fost, cu adevărat, revoluționată. Deoarece este o substanță produsă natural chiar de corp, acidul hialuronic calitativ nu provoacă reacții adverse, alergii etc.

Pentru ridurile din jurul ochilor, mai ales în zona cearcănelor, se folosește un acid hialuronic cu o densitate mai mică; acesta este fluid, dar maximal de activ și are și un ușor efect de albire.

În tratarea ridurilor nasolabiale este nevoie de un acid hialuronic mai dens. La modelarea pomeților sau bărbiei se folosește cel mai dens acid hialuronic, care ar menține stabilă noua formă. Acidul hialuronic se mai folosește ca tratament împotriva ridurilor statice, de pe gât sau decolteu, de pe dosul mâinii și oriunde este nevoie de un aspect strălucitor, rejuvenat.

 

Middle-Aged Woman

# Care sunt avantajele acidului hialuronic, comparativ cu alternativele sale?

Multe persoane aleg injecțiile cu acid hialuronic în favoarea injecțiilor cu toxina botulinică, deoarece efectul acidului hialuronic este mult mai subtil și poate fi anulat prin injectarea enzimei ce-l descompune în mod natural. Așadar, acidul hialuronic poate fi folosit precoce ca tratament împotriva ridurilor, urmând să se treacă la „artileria grea” mult mai târziu.

Cât despre creșterea volumului (mărirea buzelor, modelarea pomeților), acidul hialuronic are rezultate mult mai bune decât alte substanțe folosite (biopolimeri, chiar și grăsimea proprie). Nu provoacă reacții exagerate din partea sistemului imunitar, iar efectul poate fi oricând lichidat cu ajutorul hialuronidazei.

Versatil și sigur, acidul hialuronic este, fără îndoială, un lider pe piața chirurgiei estetice, la moment. Pentru mai multe detalii, nu ezita să apelezi unul din numerele de telefon: +373(22)589-822, +373(69)77-11-17 sau +373(69)267-197.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente