(video) Summitul Global de Conducere revine la Chișinău. Cum te poți înscrie la eveniment

sumit

Summitul Global de Conducere revine la Chișinău în perioada 21-22 februarie. Evenimentul are ca scop pregătirea viitorilor lideri și aduce în prim plan vorbitori de talie mondială din diverse domenii. Mesajele vor fi aduse atât în format video HD, cât și live.

Cea de-a IV-a ediție are o nouă locație. În 2020, GLS Moldova va fi găzduit de Centrul de Excelență Tekwill, situat pe strada Studenților 9/11. Dacă îți dorești o experiență unică și o doză de energie, motivație, dacă ai nevoie de un restart intelectual și emoțional pentru a continua cu pasiune ceea ce faci, atunci GLS este locul și evenimentul potrivit.

Înregistează-te ACUM și profită de reduceri și oferte speciale.

Înregistrare individuală:
# 25 decembrie 2019-3 februarie 2020 – 400 de lei;
# 4-19 februarie – 550 de lei;
# 20-21 februarie – 650 de lei.

Înregistrare de grup (6+):
# 25 decembrie 2019-3 februarie 2020 – 350 de lei;
# 4-19 februarie – 475 de lei;
# 20-21 februarie – 550 de lei.

Summitul Global de Conducere este un eveniment mondial de tip broadcast în format HD, difuzat din Chicago, SUA, cu vorbitori de talie mondială care își împărtășesc experiențele și drumul lor spre succes pentru ca tu să fii motivat să îți trăiești potențialul la maximum.

Obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care o poți aplica imediat. Una dintre acele oportunități facilitează un context de creștere și transformare prin mesajele practice pe care ți le prezintă și prin oamenii cu care te aduce în contact.

Vezi programul și lista vorbitorilor pentru ediția 2020 pe site-ul oficial GSL Moldova AICI sau urmărește toate anunțurile și detaliile organizatorice pe evenimentul Facebook AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente