Nu ai câștigat niciun premiu! Compania de telefonie Orange atenționează despre o nouă escrocherie în mediul online

OZOFWQBFDM
Foto: Kristin Hardwick

Compania de telefonie mobilă Orange atenționează despre o nouă escrocherie apărută în mediul online. Mai exact, pe rețelele sociale a apărut o pagină falsă care te anunță că ai câştigat un premiu de la Orange şi urmează să accesezi un site web ca să achiţi costul de livrare, iar în câteva zile vei primi cadoul.

„Orange este conștient de această problemă și face tot posibilul pentru a elimina grupul fals/pagina falsă. Orange confirmă că grupul/pagina în cauză nu este un grup/o pagină oficială Orange și Orange nu are nicio legătură cu grupul/pagina sau cu mesajele care au fost postate pe ea. Clienții pot fi siguri că Orange nu cere informații personale sensibile (cum ar fi parole, detaliile cardurilor bancare etc.) prin intermediul reţelelor sociale sau e-mail”, se arată într-un comunicat emis de companie.

Orange recomandă abonaţilor care au furnizat informații sensibile (parola, codul secret de pe versoul cardului bancar) prin intermediul acestei pagini să-și schimbe parolele și să blocheze cardurile bancare imediat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente