Blocul electoral „UNIREA” a fost înregistrat pentru participare la alegerile parlamentare noi din luna martie

Blocul unirea

Blocul electoral „UNIREA” a fost înregistrat pentru participare la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești. Blocul electoral este constituit de către Partidul Politic „Democraţia Acasă”, Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Politic „Partidul Popular Românesc” și Partidul Politic „Uniunea Salvați Basarabia”.

Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al blocului pentru imprimare pe buletinele de vot la alegerile parlamentare noi din 15 martie, curent. Acesta reprezintă imaginea schematică a României Mari în care este încadrat cuvântul „UNIRE”.

Potrivit deciziei CEC, Consiliul Politic al blocului electoral va desemna și, respectiv, retrage candidatul la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 38.

Tot astăzi, CEC a acreditat 21 de persoane din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în calitate de observatori naționali pentru monitorizarea alegerilor parlamentare noi din 15 martie, curent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente