Recomandări #diez. Unde să mergi în ultima zi a săptămânii, duminică, 19 ianuarie

evenimente
Foto: John Price

E sfârșit de săptămână, iar acest lucru înseamnă că e timpul potrivit pentru distracție, relaxare și multe peripeții. Vedeți mai jos lista cu recomandări #diez.

# McGregor vs Cerrone/UFC 246

Dacă iubești luptele care întrunesc tehnici din diferite sporturi și arte marțiale și în același timp vrei să te simți relaxat și bine dispus, atunci rețeaua de berării Draft îți oferă această posibilitate.

Rețeaua de Berării va difuza lupta dintre McGregor și Cerrone între orele 4.0 și 6.0. Mai multe detalii găsiți AICI.

Spectacolul „Take, Ianke și Cadâr”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” organizează spectacolul „Take, Ianke și Cadâr”.

Acest spectacol readuce în scenă una dintre cele mai populare şi longevive piese clasice din dramaturgia românească, în care actorul are posibilitatea de a se descoperi, a se întrece pe sine însuşi. „Take, Ianke și Cadâr” este istoria noastră, a celor care trăim sub acelaşi soare şi împărtăşim aceleaşi gânduri şi aspiraţii omeneşti. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Anniversary Pop Nightshow

Night Guguță organizează un concert cu ocazia unui an împlinit de când activează.

În program:
Bruno Mars, Robbie Williams, Tones and I, Jessie J, Miley Cyrus, P!nk, LP, Little Big, Billie Eilish, Rammstein, Lady Gaga, Post Malone, Chicago, Cardi B, Joan Jett.

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

# Norwegian Night from Viken Music

POT Music organizează la Uptown cafe un concert care face parte din turneul caritabil a trupei Viken Musik, desfășurat în orfelinatele din Moldova.

Studenții de la Viken Folkehøgskole Music School ne vizitează țara al șaselea an la rând, concertează prin diverse orfelinate, internate și săli de concert din țară, o fac cu mare drag și au o mare plăcere cântând alături de muzicienii tineri din Moldova.

Intrarea la concert este liberă. Mai multe detalii găsiți AICI.

 # Prințesa, Condurii Roșii și cei 7 pitici

La rețeaua de cinematografe PATRIA „Multiplex” și „Emil Loteanu” va derula comedia animată „Prințesa, Condurii Roșii și cei 7 pitici”.

Despre comedie: O prințesă care a fost transformată într-un pitic din cauza unei vrăji decide să încerce să găsească pantofii roșii cu care se presupune că va putea să-i oprească blestemul. Sarcina, însă, nu va fi la fel de ușoară cum și-a imaginat inițial.

https://www.youtube.com/watch?v=3prYC7D6Dek&feature=emb_title

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente