PAS a anunțat cine va candida pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38 Hâncești

stamate sandu
Foto: molodva24.info

PAS a anunțat că Olesea Stamate va candida pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38 Hâncești din partea fracțiunii. Declarația a fost făcută după Consiliul Național Politic al PAS.

„Înaintăm un candidat apartinic – pe Olesea Stamate. Facem apel pentru alte partide proeuropene, în special pentru Platforma DA să susțină acest candidat cu șanse foarte bune și care va fi un deputat pe potriva așteptărilor cetățenilor”, a menționat Maia Sandu.

Olesea Stamate este juristă de profesie și fostă ministră a justiției. A fost numită în funcție de ministră a justiției pe 24 iunie 2019.

„Olesea Stamate nu este membru de partid, adică este persoană apartinică. A fost membru al guvernului pe care l-am condus. S-a manifestat ca un promotor înverșunat al reformei justiției și considerăm că are calitățile necesare atât pentru a câștiga alegerile în circumscripția nr. 38, or. Hâncești, cât și pentru a exercita la modul corespunzător mandatul de deputat. Reforma justiției este prioritatea noastră numărul unu, de aceea trebuie să avem cât mai mulți deputați care promovează în fiecare zi acest deziderat”, se arată în declarația PAS.

Amintim că, pe 15 martie 2020, în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești, vor avea loc alegeri parlamentare noi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente