(foto, video) Surpriză pentru fanii lui Eminem. Rapperul a lansat un nou album

1524496539_923509_1524496882_noticia_normal
Foto: elpais.com

Rapperul american Eminem a lansat un nou album. Noul album lansat este o surpriză pentru fanii rapperului pentru că acesta nu a anunțat anterior că gătește un nou album. Acesta este alcătuit din 20 de piese și se numește „Music to be Murdered by” sau traducere în română „Muzică după care să fii masacrat”

Pe pagina sa de Instagram, artistul a publicat o imagine în care acesta apare ținând într-o mână un topor, iar în cealaltă un pistol, făcând trimitere la albumul regizorului Alfred Hitchcock.

https://www.instagram.com/p/B7aJBHGhNHc/

https://www.instagram.com/p/B7aMe1KBH0z/

https://www.instagram.com/p/B7aPVXyBR7M/

Marshall Bruce Mathers III, cunoscut mai bine sub numele de scenă Eminem, este un rapper, artist și actor american. Eminem este artistul cu cele mai mari vânzări din anii 2000 în Statele Unite. Revista Rolling Stone l-a clasat pe poziția #82 în topul său „The 100 Greatest Artists of All Time” și l-a declarat „Regele muzicii hip-hop”. Incluzând și activitatea sa din trupele D12 și Bad Meets Evil, Eminem are la activ 10 albume de poziția #1 în topul Billboard 200. Eminem a vândut peste 170 de milioane de albume și single-uri, fiind artistul cu cele mai mari vânzări din toate timpurile în lume. În iunie 2014, el a fost al șaselea artist cu cele mai mari vânzări din Statele Unite și artistul hip-hop cu cele mai mari vânzări din lume, având vândute 45,16 milioane de albume și 31 de milioane de single-uri digitale.

Amintim că în 2018 Eminem a stabilit un record istoric cu noul său album „Kamikaze”. Eminem este primul artist din istorie care are cele mai multe albume consecutive ce au ajuns pe primul loc în clasamentul britanic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente